Lola segget villantott

 2009.04.27. 09:51

"Lolát minap a nyíregyházi fellépése közben kapta le az egyik fotós. Ugyan a délutáni félkettes kezdés korainak tűnt, de rajongók százai töltötték meg a teret, a fiatalok már akkor az elválasztó kordonon csüngtek, amikor Lola még csak a színpad mögött készült a fellépésre. Megújult műsorral járja az országot. Az autogramvadászok nehezen akarták őt elengedni, sőt volt aki a színpad kifutójára, egyik dala kellős közepén nyújtotta fel füzetét és ceruzáját egy szignó reményében (amit persze megkapott). Szokásához hűen a közönséget is megénekeltette, törökülésben - miközben kivillant a hátsó fele - ült le a pódium végére, ott csendült fel a Titokban álmodoztunk slágere, de a mintegy egyórás műsor alkalmával többször is valamelyik színpadhoz közel álló rajongójának is odanyújtotta a mikrofont."

Korai a délután fél2-es kezdés? :P Színpadközelbe nem engedném nemhogy délután... soha a büdös életben. Egy dal közben aláírni :P Biztos nem playback volt... A tudatlanokkal közlöm ha egy zenésznek szám közben adnak oda aláírnivalót az ott is marad a színpadon a szám végéig :D A legtöbben valószínúleg a saját nevüket énekelnék annyira koncentrálnak... Lola meg szerintem nem annyira erős agyban hogy a kettőt egyszerre csinálja :P Ezzel persze nem azt mondom hogy tehetségtelen, meg megcsinálták őt hogy valakinek dőljön a pénz és a seggemből szebb hangok jönnek ki... De erősen célzok rá.
Amúgy a fényképet sajnos nem tudtam megmutatni mert a fotósok gyorsabbak voltak nálam és leszedték :S Sorry srácok. Énis csalódtam XD
 

Címkék: zene idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása