"Az előadóművész szerint, nagy baj lehet, ha időben nem fékezik meg hazánkban a cigányok elleni támadásokat. Rácz Károly konkrétan egy új Hitlertől tart, de azt nem mondta el, csak Magyarországot érinti-e majd a veszély. Jelenleg az EP-választásokra készül a volt transzvesztita, aki Hajdú Péter vendége volt az Esti Frizbiben."

Úgyvan. Mint említettem a címben, a Holdról fog jönni repülő csészealjon a második világháború után létesített bázisról. (forrás: Arany Laci) És eljőnek vele a Földönkívüliek számos hadosztályai is nyalókákat szopva mer fasz nem fér a szájukba.
De ez még csak a kezdet lesz mert Jézus is a Holdon volt ahol élethalálharcot vívott az Übermensch-ek hatalmas seregeivel és mindezidáig a háború kimenetele eldöntetlen maradt...
Ilyen közel még nem álltunk ahhoz hogy kikiáltsák a gonosz Galaktikus Birodalmat (álá sztár wársz) ahol Adolf villámokat szórva fogja Orbán Viktort Dart Véderi szerepbe kényszeríteni és szörcsögni fog egész életében, míg el nem éri a végzet Szilveszterkor péntek 13.-án.
És nagy lőn a zűrzavar a Földön. De a kiválasztottak maroknyi csoportja el fog menni a Black Rock Café-ba, megiszik egy sört és szarik arra hogy Terry Black mit magyaráz.
 

Balázs próféta III. könyve 8. passzus

Címkék: beteg hülyeség idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mokuss 2009.04.27. 21:46:31

sopronit fognak inni?:P

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2009.05.15. 11:10:23

Amúgy meg jöhet a Hitler, mer nekünk meg van egy félszemű, félkarú Herr Stauffenbergünk a moziban, Divixben, Xvidben:P
süti beállítások módosítása