Zalatnai meg fog halni

 2009.04.27. 07:45

"A róla elnevezett TV2-s műsor arca, Joshi Bharat állítólag már 20 évvel ezelőtt megjósolta Zalatnay halálát, tudatta az énekesnő a Borssal [1]. "[...]akkor azt jövendölte, hogy 77 és 89 éves korom között távozom az élők sorából. Utalt arra is, hogy a törvény elé kerülök, de fogalmam sem volt, hogy mire gondolhatott" - számolt be az indiai sorselemző [2] elképesztő képességeiről az énekesnő, aki azt nem árulta el, hogy a műsorvezető évekkel ezelőtti jóslata ingyenes volt-e számára, vagy esetleg Bharat magánrendelőjében [3] futottak össze. Paudits Béla és BB Évi után [4] egyébként Zalatnayt [5] is meghívták a problémamegoldó műsorba, ahol egyik volt befektetőjével, bizonyos Erzsébettel szembesítették, aki már nem akarja kicsinálni az énekesnőt"

Wow... ez a Józsi már mindenhez ért. Hihetetlen. A franc vinné el a mocskos pofámat de azért én rácsapkodnék a kezeire egy talicskával hogy mit hülyíti itt a népeket naphosszat. Gondolom Zalatnai most teljesen transzban van és sűrűn fog járni kézrátétes gyógyításra hozzá... Én mondjuk Pataki Attis-t ajánlom mert ő szépen tud énekelni hozzá magyar nótákat.
Amúgy meg lehet nézni hogy segített BB Évin ez a muksó. Még bolondabb mint volt. Ha lenne szűzhártyája azt csinálná vele mint én. Ribizlit szűrne hogy a lekvárba ne kerüljön bele a mag. Ha meg kiszakad akkor semmi gáz, nem esünk kétségbe (mer ugye nem vagyunk azok a fajták) mert a vér piros és az nem látszik a ribizlin mert az is az.
Van nekem egy vízióm... Celebek állnak kézenfogva egy szakadék szélén és énekelnek.
A nap lágyan süt le rájuk, mindenki jókedvű :) És akkor jövök én egy kurva szívlapáttal és mindegyiket beleverem a szakadékba!!!!!!
 

Címkék: szánalmas idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása