"Kocsor Zsolt, alias Kozsó lassan, de biztosan kezdi feldolgozni a szerelmével való szakítást [1]. Az ihlet legalábbis már megszállta, hiszen a Napi Ásznak [2] adott interjúban a következő mondatot sikerült összehoznia: „Egy picit olyan az egész, mintha úszkálnék az emlékezés tengerében.” Többek között az is kiderült, hogy szinglisége hírére megrohamozták a nők, elmondása szerint naponta több száz hívást és sms-t kap, ennek ellenére még nem él a lehetőségekkel."

Kozsó már nem is tudom mit mondjak neked hogy megértsd... Nem szeretnek téged a nők. Akárhányszor kérdezed a felvilágosításban, meg névtelen levelekben, nem akkorsem. Nem értem miért kellett ekkorát lódítani ebben a cikkben is. Valld be hogy a férfiakhoz vonzódsz, nem szégyen ez. Aztán a nyáron majd felvonulhatsz mi meg majd jól megdobálunk megtapsolunk.
Naponta több száz sms meg telefonhívás... azz. Akkor én meg cölibátust fogadok, pedig közismert hogyha 5 eprcig nem gondolok a szexre akkor vagy meghaltam vagy 5 perc alatt leittam magam.
Szóval kedves Kozsó! Én a Mikulás, Jézuska és a Húsvétinyúl nevében mondom, egy talpalatnyit nem ér a művészeted és tenmagad sem amíg ilyen amrhaságokat nyilatkozol.
Amúgy ja... úszkálhatnál a tengerben... ami tele van savval...
 

Címkék: hülyeség idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása