Győzike ovija

 2009.12.02. 17:01

"Az állítólagos koporsóbiznisz mellett Gáspár Győző állítólag magánóvodát nyit. A hírt a Napi Ásznak [1] maga a showman is megerősítette - ezért még inkább kétséges a dolog. A cikk amúgy arról számol be, hogy egy vállalkozó 30 millió forintot és egy mikrobuszt adott Győzikének, hogy megnyílhasson a Gáspár - óvoda. Az elmúlt héten ugyanis olyan nagy sikert aratott a család rögtönzött gyerekmegőrzője, [2] hogy a Romantic frontembere úgy véli, ezzel komolyabban kellene foglalkozni. Koporsókészítő és zenei karrierjét nem adja fel, és eleinte az otthonukban lesznek a gyerekek, a későbbiekben viszont akar venni egy olyan házat, amiben simán elfér 15-20 kölyök."

Szerintem mindenki sejti mit várhat ettől a Győzike féle ovitól. Nem akarok rosszmájó lenni, elvégre annyit még nem ittam, de én nem vinném oda a gyerekemet.
Ott max profin megtanul csúnyán beszélni, de legalább 2 nyelven (magyar/cigány) + ha szerencséje van lát zebrát, amivel menő lehet a játszótéren amíg a többi kölök a fejét nyomja a homokba mert ő Győzikénél ovizik. Persze ezzel meglenne az új valóságshow témája is, aztán csak reménykedhetünk hogy valami épeszű ember rájuk hívja a GYIVI-t, bár ebben is kételkedek, mert akkor már a saját gyerekei sem lennének meg.
Szóval hogy stílszerű legyek, kell ez nekünk mint Győzikének a Révai nagy lexikona...
A kecskémet nem bíznám erre a trógerre nemhogy a gyerekemet...
 

Címkék: hülyeség perverz napi mocsok bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.12.03. 18:22:01

jajsegítséééggg!!!!
mi lesz a következőőőő!!!! győzike iskola: Gáspár Győző Általános és Zeneiskola???!!!!!!
süti beállítások módosítása