"Ittas kerékpárost igazoltattak a rendőrök csütörtökön este Törökszentmiklóson, de a férfi hamis adatokat adott meg, amikor pedig be akarták vinni, lefejelte a rendőrautót. Később az őrszobán az ajtót rugdosta, és az ügyeletes orvosnak sem engedte, hogy vért vegyen tőle. Agresszivitása miatt a megyei kórház pszichiátriai osztályára került, ahol megpróbálták megfékezni a dühöngő férfit. Ellene végül rongálás miatt indítottak eljárást - tájékoztatott pénteken a szolnoki rendőrkapitányság."

Huhh kemény a csávó, vagy csak valami B-kategóriás szupermen? :D Nem tudom mit hitt, hogy majd fejjel eltolja a kocsit? Gondolom örült amikor a yardok R-be tették és hátra gurult a kocsi. Csórikám meg azt hitte ő volt. De legalább a sitten nem ő lesz a Hóferke, mer ugye fejjel rendőrautót tolt.
Na aztán a barátunk ezen felbátorodva még az ajtóba is belerúgott. Aztamindenit! Ez egy falusi Terminator! Hívjátok Andy Wajnát, megvan a következő rész forgatókönyve!
Amúgy nem értem miért vitték be :D Rosszat nem tett, mer ugye vasszöget nem evett, hidat nem robbantott és még csak vonatot sem lopott.
 

Címkék: hülyeség idióták fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bazsiahegyről 2010.03.05. 18:57:53

Tudom :) én csak irónikus vagyok :)
süti beállítások módosítása