Ali és a birka szerelme

 2010.03.07. 12:00

"Erhan Elibol, török állatorvos császármetszéssel segítette világra a kisbárányt, de mint később elmondta, ennél gusztustalanabb élőlényt még életében nem látott. Teljesen megdöbbent, amikor kivette a magzatot az anyaállat hasából, és egy emberi fejet látott. "Láttam már mutáns bárányokat, teheneket korábban is, de ilyen még sosem. Nem szokatlan számomra egy ötlábú tehén, de egy emberarcú, juhfülű bárány teljesen meglepett" - mesélte az állatorvos."

 

Hát Ali barátunk lebukott ezt kell hogy mondjam. Már tudjuk hova járt esténként a repülőszőnyegen... "Mocskos baribaszó!" - Jay
Amúgy tényleg nem egy szépségdíjas alkotás, valszeg elsőnek verném agyon ha rámbégetne. Ez van ha az ember túl sok izlandi horrort néz amiben a birkák megeszik az embereket. Úgy nézem már a növények mellett a birkák is rákerültek a kiírtandó listára. Azzal a tudattal még tudok együtt élni hogy a megvadult cserepesvirágbosszút áll és nem locsol meg... De hogy egy birka... áhh. Eddig olyan békések voltak, ha rájuk néztem és kérdeztem hogy bekapjátok? Tolongva mondták hogy beee. De ezzel most gyerekkorom nagy poénja lett oda.
 

Címkék: hülyeség idióták fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bazsiahegyről 2010.03.07. 14:01:57

a jó égnek ehhez semmi köze :D ebben biztos lehetsz

DeXTeR 2010.03.08. 20:36:51

azért kíváncsi lennék ki az apja.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.03.09. 12:18:02

Szerintem nem igazi a kép, ezzel együtt a birkáktól mindig is féltem.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.03.12. 14:06:41

igen, egyszer bekerített egy csomó birka..és ahogy néztek rám, fú félelmetes volt:)

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2010.03.12. 14:11:02

@Fricsek: és fenyegetően bégettek??? :-P
milyen kegyetlen lehetett
felajánlok egy csomag zsepit hogy kisírd magad :D
süti beállítások módosítása