Szórakoztatóparkban - hullámvasúttal, körhintával és lovaglókkal a háttérben - mondta ki a boldogító igent egy koreai férfi. Választottja nem mindennapi „lány”: Fate Testarossa, a Mahou Shoujo Lyrical Nanoha-ból. Az eset szépséghibája, hogy az ara nem hús-vér ember, hanem egy anime figura, akit a rajongók tapasztalt mágusként ismernek, ráadásul egy párnára van festve.

 

 

Párnáját vette feleségül - fotóval
A boldog pár..
Fotó: BorsOnline




A ceremóniára „mindketten” beöltöztek, úgy ahogyan kell. A férfin fekete frakk volt, Fate-et pedig menyasszonyi ruhába bugyolálták.
Nem ez az első eset, hogy anime ihlette tárggyal házasodtak össze. Tavaly novemberben egy japán férfi, a Nintendóból ismert, virtuális barátnőjével „váltott gyűrűt”.
A japán kormány egyébként már kapott is egy petíciót, melyben 500 aláíró követeli a jogot, hogy hivatalosan is összeköthessék az életüket kétdimenziós karakterekkel…

 

 

Na erre mit mondjon a jóérzésű ember? Kiskoromban énis gerjedtem Törpillára de aztán rájöttem hogy szerelmünk örökre beteljesületlen fog maradni... Neki túl kicsi a nunija, túl oxigénhiányos a bőre (biztos szalacsién kivonták belőle a zokszigént... na de legalább akkor tudjuk hol van a törpök faluja). Meg ha megjön neki tuti rálépne a tampon zsinórjára és mindig elesne.
Viszont hol máshol lehetne ez valóság mint koreában, japánban és egyéb távolkeleti szusiirtó országban. Nemhogy csinálnának valami hasznosat pl cenzúrázatlan pornófilmeket... De legalább nézzük a jó oldalát se a csajnak se a manusnak nincsenek 3 méteres fasz alakú csápjai.
Ezzel egyetemben tudom én hogy miért célszerű feleségül venni egy takarót, ugyanazért mint egy kövér nőt, oda hajtogatsz rá pinát ahová csak akarsz. Csak nehogy a libatoll megbökje a kukiját...
El tudom azt is képzelni egyúttal hogy a család milyen büszke lehetett egyszem fiára... tuti ferde szemmel néztek rá :D De legalább az esküvőn nem kellett a menyasszony rokonságát kajával traktálni. Szóval gondolom érti mindenki.
Végső tanulság: TÖRPILLA GYERE VISSZA ÉS LÉGY ENYÉM! MAJD LEKICSINYÍTEM HOZZÁD A BRÉM!
 

Címkék: hülyeség idióta perverz fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2010.04.05. 23:17:32

Egy előnye azért lehet, nem beszél vissza:).
Viszont a sört se hozza be.
süti beállítások módosítása