Élmények

 2010.03.25. 16:46

Hát mesélek néktek egy kicsit, egy történetet ami akár igaz is lehetne meg akár nem is. Döntsétek el tik!
Volt egyszer egy szegénylegény aki beállt katonának mert úgy hitte hogy ez jó szórakozás lesz, meg majd megfizetik és akkor vehet magának nagy levegőt. Amikor felvették katonának kiderült hogy nemsokára megy katonai kiképzésre és lám, amire felocsúdott már ott is volt.
És hát mint minden jó katona felmérte a terepet. Lányokat el lehet felejteni, mert amik vannak azokat első lépésben dobják a tábortűzre túlélési gyakorlaton, a fiúk nem vonzották továbbra sem, alkoholot nem lehet inni szóval maradt a kaja utáni vágy.
Ami a vágy szinten erőteljességesen jóságosan meg is maradt mivel ehető kaját nem nagyon adtak. Egyik nap hot-dog volt a kaja. Kinézetre egy darab száraz kifli amiről még a vaj is gellert kap, kettévágva, beletéve egy virsli. (szigorúan tescos) És nyakonöntve egy kis üveg oldaláról ecettel lerobbantott mustárral. Nem fogjátok kitalálni hogy következő nap reggel amikorra mindenki kifosta magát mi volt a reggeli... Hát úgyvan bassza meg a macska, virsli. Lemosva és újra feltálalva. Nemtudom miből gondolták hogy nem veszi senki észre hogy a virslinek még így is mustár íze van. Na midnegy.
Aztán volt egy nap hogy volt meggyleves, jó savanyú aztán utána meg babfőzelék. Nem mondom biztos király látvány lehetett amikor 50 ember egyszerre rohamozva vette be a tábori fosodákat. Ezt már nagyjából csak az üverelte amikor egy szelet pizzához kaptunk meggykompótot. Még most is fosok ha rágondolok...
És még hátra van két hét. Ez a poszt csak a kirívó eseteket vázolta meglehetősen nagyvonalúan és hízelegve. Azokat nem említettem amikor romlott savanyúságot adtak, a retket bicskával nem bírtuk elvágni annyira fás volt. Mondtam is Dart Védernek mert ugye ő is itt instruktor hogy vágja fel a retket... Erre csak annyit mondott hogy ő nem az apám. Hát na mondom helyben vagyunk. A nyers krumpli és a kínaiasan megfőzött rizs az mindennapos... ( = annyira szarrá van főzve hogy egyben meg lehet enni)
 

Címkék: beszámoló hülyeség idióták agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minusz 2010.03.26. 13:57:40

Asszem inkább mégse tervezem hogy katonának megyek:DLegalább lövészet volt?

És a szakácsokat még nem verte agyon senki vagy mi?

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.03.26. 14:17:24

jujj az a virslis cucc nagyon rossz lehetett, szegény Bazsi:)
(imádom az ilyen posztokat)

Bodzaszedő Manager (törölt) 2010.04.01. 12:55:44

Nekünk spórolásból mindig a virslifőző vízbe tették bele a teafüvet, nagyon finom volt, 4 napon már fel se tűnt.

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.04.02. 15:22:22

Komolyan mondom, Bazsi katonasztoriai a legjobbak. Mellesleg nem hogy örülnél neki, hogy ők legalább nem hevítik olvadásig a virslit. :D
Igen, igen. A virslifőzési technikádra célzok, mivel én még emlékszem rá.
Kurva régóta olvasom a blogot, csak eddig lusta disznó voltam regelni. :D
süti beállítások módosítása