Katonadolog

 2010.04.07. 20:32

Újabb megesett - nemesett történet következik egy kitalált honvédségről. Remélem tűkön ültök már. Örömmel jelntem hogy lassan visszatérünk írogatni mert felszabadulunk mindketten bokros teendőink alól.
Mintha a Csobánka táblát látnám feltűnni, és megáll a busz. Mindenki leözönlik mint hugy a bokán és Vadbarom főtörzs vigyázzt rikolt azon a szép érdes ám agyvérzésbe hajló hangján. Mi egyszerre rezdülünk mindenféle glédákba, majd újabb üvöltésorkán csap le ránk.
- Balra át! Kottyán másik bal!
És amikor mindenkinek sikerült balra állnia megjelent Rambo, a laktanya kutyája. Egy jó méter magas eb, ami derék kiképzőnket két foga között elvitte volna a Pilisbe túrázni. De sajnos nem vitte úgyhogy megint itt dumált...
Miután sikerült túllendülni ezeken a nehézségeken birtokba vettük a barakkokat. Na igen, de előbb meg kellett küzdeni a jegesmedvékkel a birtokért. Amikor kiűztük őket, akkor láttuk hogy kb olyan a vidék ahogy 25 éve fateromék idejében otthagyták. Még azt a csótányt is megtaláltuk a falon amit akkor nyomtak el. Az alvás külön élmény volt, karabéllyal ölelkezve nehogy lelkes kiképzőink túszul ejtsék mint Mari a dellát. A fürdés is külön élmény volt a tusolóval ami 100 méterre volt a szállástól. 10fokban egy szál törölközőben odasétálni nem volt faxa. Volt aki tiltakozásképp a fejére tekerte... Őt az eb ingyen virsliárusnak nézte. Úgyhogy sietnie kellett.
De mi szerencsére jó katonák vagyunk és megoldottuk ezt is. A nagyobb gond a kaja volt. A konyhaasztalon élethalálharcot vívtunk a csótányokkal, hangyákkal és muslicákkal a kajáért. Ami konzerv volt hála az égnek. Ezeket később összehordtuk és felrobbantottuk. Szép sárga volt a robbanás.
Ja és egyvalami tanulság jött le nekem ebből a 6 hét képzésből... Én voltam az egyetlen aki hízott, mindenki más fogyott. Ergo vagy én vagyok nagy kummancs vagy a többiek puhapöcsök.
De ez persze ki tudja megtörtént e egyáltalán, rátok bízom a dolgot...

Címkék: hülyeség agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bodzaszedő Manager (törölt) 2010.04.08. 12:08:49

Öcsi, nincs már sorozás, önként aláírtad a szerződést, akkor ne nyafogj itt! Ha nem tetszik ki lehet lépni a seregből.

Bazsiahegyről 2010.04.08. 15:51:33

Komolyan mondom ezt utálom a legjobban amikor ilyen stílusban ír valaki.
1. nem vagyok az öcséd
2. tudom mit írtam alá
3. ez csak egy viccesnek szánt poszt

és ha valami nem tetszik lehet menni. Most már kurvára elég volt az okoskodókból. És NE vedd a fáradtságot hogy válaszolj. HA tetszik akkor olvasd tovább a blogot de inkább csendben.

D4M13N 2010.04.09. 12:04:11

Bodzaszedő manager volt,akit a többiek viccből vertek a katonaidejében.

Bodzaszedő Manager (törölt) 2010.04.09. 12:12:06

Bodzaszedő Manager idegen ország ellenséges hadseregében szolgált , nem ebben a bohócképzőben... Vuko-War '91

D4M13N 2010.04.09. 19:52:17

Akkor itt az ideje, hogy nevessen is,ne csak a rosszra emlékezzen.
süti beállítások módosítása