Csajbox

 2010.07.08. 12:19

"Hajnal egykor bejutottam a comet vipbe és érdekes dolgot láttam. A No Thanx Olivér ordítozott és az öklét rázta volt énekesüknek. Úgy tűnik, mégsem olyan elégedettek az új frontemberrel. Tibi a Hooligansből lépett közbe és arrébb húzta Eriket. Ezt követően Olivér egy teli pohár sört vágott Erik hátához. Erik kulturáltan kezelte a dolgot, nem reagált semmit" - jelentette Liubaba, az érintett felek meg elismerték a dolgot a Borsnak.

Aztakurvaéletbe mi lett volna ha nem választják szét őket... Még az is lehet hogy összekócolják egymás haját vagy elkenik a sminkjeiket. Jézus szíve mi lett volna ha a rajongók meglátják... Én már most kétfelé szakadtam, nem is tudom mi legyen ezentúl! Egy világ dőlt bennem össze teljesen. Ha elbírná a satnya kezük adnék a kezükbe telepítőkalapácsot hogy ezzel próbáljatok verekedni. Azt hiszem megoldódna a magyar zenék letöltésének kérdése az ő tekintetükben. Igaz ők veszítenek de mindenki nyer. Ez a Tibi meg egy igazi híró. Még az is lehet hogy a trikója alatt ő hordja az S-es kék-piros kezeslábast, kis piros csizmivel.
Igaz titánok háborúja lehetett tényleg. Én most komolyan látom magam előtt ahogy vértől és izzadtságtól iszamosan feltűrik az ingujjukat aztán sírva felhívják az anyukáikat hogy rendezzék le az ügyet, azok meg szólna az apukáknak...
Gyíkok vagytok apáim, úgy kell ezt lerendezni mint az AkelA zenekar tette annó. (Verekedtek már koncerten, autógrammosztás közben, piálás és próba közben, de nem csak egymással hanem a közönséggel is.)
Szóval fantáziámban ez a harc eléggé hajaz a South Park GYP csata című részére.
 

Címkék: ajánló hülyeség idióták bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása