Magyar foci Vs. Pina

 2010.07.08. 11:14

Nem akarom azt a látszatot kelteni hogy értek a focihoz, mert pl tegnap magyarázták el nekem is hogy ez a sportot nem dobókockával játszák. Így a vb vége felé sántikálva azért jó ezt tudni. Na de térjünk vissza az alapokhoz. Adott egy páciens (magyar foci) ami mostmár mondhatjuk hogy van olyan jó mint a brazil vagy a német, mert ugye se ők, se mi nem lettünk világbajnokok... És hát nem értem igazából hogy minek ölünk mi bele annyi pénzt. Na én mondjuk személy szerint egy megveszekedett ruppót sem. Inkább használom a wc-n azt a pénzt minthogy nekik adjam. Akkoris ha esetleg fémpénz, segglukat végülis be lehet vele tömni... Na nem mintha próbáltam volna :D
És most jön a korszakalkotó ötlet: Támogassuk azt amiben valóban jók vagyunk, a magyar pornót! Meg nem lehet számolni hogy hány kiemelkedő tehetséget adtunk ebben a világnak. Meg gondoljatok bele, lehet hogy főműsoridőben nem adják a tévék, de itt a focival ellentétben az a jó ha szopás van, és ez is lehet tömegsport. Na ugye hogy igazam van! És arra is a nyakamat tenném hogy többen tudják a világon hogy ki az a Michelle Wild mint hogy kicsoda Gera Zoltán.
A focin már nem segíthetünk de tegyük meg ezt a magyar pornóért :D Magyar népnek magyar pinát! (Kivétel Geronazzo Mária akitől még mindig elzárkózunk mint apácák a faroktól)
 

Címkék: ajánló hülyeség brékingnyúz agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bsteve 2010.07.08. 13:54:14

www.youtube.com/watch?v=O--NB3MtCr8
ebben nincs szopás se, és a foci is elenyésző... de azért mókás :D öltöny mezes gorilla, tehén, Zidane... elmebaj!
süti beállítások módosítása