Interjú Sulujjal

 2010.11.02. 19:59

Na mit hotott a mitulátbáti? Úgyvan kedves gyerekek, interjút a blog másik szülőjével. Igazából ezt azért írom emrt idén lettünk két évesek, leokádia másfél éve halott és unatkozok...

 

- A blog olvasói gyakran kérdezik hogy hol a bánatos kisbicskában kolbászolsz... nos mi a véleményed? Kék vagy lila nyakkendőt vegyek? (bazs)

- No hát vagy a dicsó cocializmust építgetem szorgos és keserves munkával és az így megkeresett garasok jelentős részét fordítom arra hogy különboző magas etanoltartalmu erjedt gyümölcslevekre fordítsam
amugy meg szerintem hipermangánfényű nyakkendőt vegyél (suluj)

- Többen kérdezték úgyszintén hogy miért nem írsz már a blogra, mert hiányolják az enyémhez hasonlóan messzemenő és kitűnően zseniális megjegyzéseidet. (bazs)

- Legfőbb oka, hogy nem kerülök sűrűn gép közelébe vagy mikor haza érek akkor már az agyam nem képes csak a jól beidegződött funkcionális mozgásokra (lásd pl arcal elborulás és négykézláb való közlekedés) (suluj)

- Remélem tudod hogy a blog idén elmúlt két éves és emiatt idén még nem voltunk inni. (bazs)

- nem tudtam de van hozzá piám nem is kevés mikor induljunk???  (suluj)

- Szóval ott tartottunk hogy, büszkeséget érzel heteroélettársi kapcsolatunkból fogant szerelemgyereknek mit többször hitványul magára hagytunk de lassan új életre kel? (agyhugykő)

- értem akkor berakom a hütőbe a whiskey-t  (suluj)

- Ne tereld a szót, büszke vagy?  (bazs)

- büszke hát  (suluj)

- mire emlékszel vissza legszívesebben? (bazs)

- leginkább a sok alkohollal töltött brainstormingnak nevezett összejövetelekre ami megbeszélésnek indult és hát kétes helyeken ért véget   és mélységes gyásszal emlékezek vissza szegény megboldogult Leokádiára (suluj)

- Na igen szegény Leokádia... Mi a véleményed arról hogy a google-ban ha rákeresel arra hogy műpina házilag, 3. helyen dobja ki a blogot? (bazs)

- még nem kerestem rá erre de nagyon örülök neki így legalább az emberek hamar rálelnek a nevelő jellegű felvilágosításokra is 
mert ugye fontos az ifjúság helyes irányba való terelgetése! (suluj)

- mit üzensz az olvasóknak és fogsz e még írni posztot nekik? (bazs)

- az olvasóknak meg üzenem hogy ne maszturbáljanak esőkabátban angolnával (suluj)

- Hát akkor köszönöm a hasznos beszélgetést! Bárcsak minden nap lenne ilyen vagy 2  (bazs)





 

Címkék: hülyeség idióta helyzetjelentés haverok agyhugykő fikaevés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása