Plázamozi

 2012.01.05. 13:12

Barátnőmmel úgy határoztunk hogy elmegyünk moziba és megnézzük a Paranormal Activity 3-at. Nem fogom leszólni, nekem tetszett a film. Már amennyit sikerült belőle élvezni. Nem nem úgy élvezni mint egy pornófilmet, mert a PA 3 jeleneteit nem szeretném otthon eljátszani...
Odaértünk kezdés előtt fél órával és megvettük a jegyeket. Aztán vártunk még a film kezdése után több mint 20 percet hogy beengedjenek. Hiába nem csak a MÁV késhet, bár itt is kb annyian vártak és ugyanannyi tahó is volt. Jó tudom én hogy ha nem érsz be időre akkor nélküled is lekezdik a film vetítését, de ettől még nem kell a körülötted állókon átgázolni mint kispolák a szaron. Tehát ha sikerült beérni, és leporoltad a hátadról a talpak lenyomatát akkor söpörd ki a gallérod mögül a pattogatott kukoricát amit az emberek le merem fogadni hogy 70%-a megesz már az előtt hogy elkezdődött volna a film. Ha pedig nem akkor megdobálják vele az előttük ülőt vagy a lábuk alá szórják hogy megetessék a moziban élő csirkéket és egyéb baromfikat.
És ugye itt még a film el sem kezdődött. Beérünk a moziba helyet foglalunk, már kényelmesen ülünk, ekkor megjelennek az ügyeletes mégjobban késők mint a film. Persze fel kell állnod... Legalább 6x.
Most kezdődnek az előzetesek. Sok sok sok előzetes, reklám, és egyikre sem kíváncsi senki. Nem amiatt fogok telefont venni, vagy autót vagy bármit mert a moziban látom. Ez remélem eljut a tudatáig valami fontos embernek, bár úgysem fog. A FILMÉRT MEGYÜNK A MOZIBA BASSZA MEG NEM A REKLÁMÉRT!
Végre elkezdődik a film, egy perc döbbent csend a nézőtéren, aztán mintha lehugyoznál egy hangyabojt felpezsdülnek az emberek és azt hiszik hogy kommentálni kell azt a szájbatekert filmet mintha csak valami süketnéma nagyszülőnek magyaráznák. Az alaptézis ugyanaz mint a reklámok esetében:
A FILMÉRT MEGYÜNK A MOZIBA BASSZA MEG, NEM AZÉRT HOGY IDIÓTÁKAT HALLGASSAK!
Pereg a film és egyre jobban kezd az ember bepöccenni a sok nyomorult fasztól akik felállnak a film közepén és nyújtózkodni kezdenek... Húzzatok haza kis köcsögök aludni! 
Aztán jönnek az ügyeletes mobiltelefonálók. Végülis csak egy hangos isteni hang közli a film elején hogy kapcsold ki azt a tetvedék szart mert zavar másokat. És az isteni hanggal azért nem kerülnék összetűzésbe... A Bibliában is hogy szivatott mindenkit.
Innen látszott hogy boldogok a lelki szegények. Lehet hogy én is az vagyok, de nem voltam boldog.
 

Címkék: vélemény mese beszámoló hülyeség örjöngés töprengés agyhugykő így ne csináld

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása