Állatok a buszon

 2013.01.21. 11:10

Szoktam járni egy bizonyos buszjárattal és bizony elég sok állat is jár vele. Javarészt barmok meg vén tyúkok. De van egy két féreg is néhanap. Nemrég jöttünk haza párommal este eme állatkerti járattal, nagyon kedves buszsofőr vezetésével. Kb annyira volt jóindulatú mint Hasfelmetsző Jack és Freddy Kruger szerelemgyermeke, de lehet az jobb szagú és kedvesebb is lett volna. 
Az egy dolog hogy sokat nézett forma-1 -et és nem csak ő dől be a kanyarban meg a lakáshitel, hanem az egész busz jobbra vagy balra. De hát belefér mert biztos siet, az emberek meg nem porcelánvázák hogy ennyitől összetörjenek. Aki meg mégis azt visz buszon az bassza meg, mer az élet kemény! Biztos azért száguldunk indokolatlanul mert ha késünk akár csak 2 percet, akkor a buszsofőrnek meg kell fürdenie, vagy mataharit kell elkövetnie, és hát így már nem is indokolatlan a dolog ugye?
De, most nem ezen akadtam ki, ezt már megszoktam, van életbiztosításom. Egy sötétbőrű utas (büszkék vagytok rám? nem cigányoztam...) ült le nem messze tőlünk, fülhallgatóval zenét hallgatva. Halkan kultúráltan! Gondolom melege volt, meg hát a szag sem volt egészen emberi a buszon, ki merészelt nyitni egy ablakot a buszon. A sofőr ezt meglátta, és valami artikulálatlan módon elkezdett üvölteni hogy csukja be azonnal. A srác persze nem hallotta mert be volt dugva a füle. Erre a drága sofőr úr, hirtelen megállt, kiugrott a fülkéből, odarobogott az ablakhoz mint Zrínyi a vadkanhoz és bebaszta amit be kellett. Közben persze üvöltött hogy leszállítja emberünket. A srác felnézett, ránézett, visszakérdezett hogy tessék mi a probléma? Erre elkezdett üvölteni újra mint egy hős orosz kiskatona roham előtt hogyha melege van menjen hátra a buszra ott úgy sem jó a fűtés. Mondom ez igen, ez már indok öregem! 
A vége az lett, hogy a srác hátravonult és leszállt inkább a következő megállóban. A sofőr persze még akkor be is intett neki és mondta tovább a magáét. Így kell ezt! Nagyon helyes! Mutassuk meg hogy a Kisalföld - Volán alkalmazza a legjobb sofőröket, elemük az együttérzés, az utasokért dolgoznak és messzemenően kultúráltak valamint igányesek! Kb.: mint egy talicska hasmenéses csupaszhörcsög. Csak azoknak picivel jobb a szaga...

Címkék: vélemény beszámoló hülyeség szánalmas idióták helyzetjelentés barom értem balfasz töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél így ne csináld

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsur24 2013.01.21. 13:11:35

az biztos, jó sok állat vesz körül minket
süti beállítások módosítása