Paradicsom - permetezés

 2021.06.04. 14:49

Már megemlítettem párszor talán, de elmondom újra hogy kultúrnövényeket tartunk. Gyengébbek és nem agráripari Zetorok kedvéért ez nem azt jelenti hogy könyveket teszek ki a palánták elé és este sem kérdezem ki a 12 pontot meg a Himnuszt sem. Legalábbis eddig még nem akarták visszamondani mint a kisiskolások hogy kibe kentek taknyot.
Szóval vannak illetve hát jobban mondva voltak paradicsomaink. Szép, hatalmas lédús, piros nem vizes, ízletes paradicsomok. Lettek volna, ha valamelyik nap nem arra megyek ki hogy feketék. Mondom gyásznap meg minden, de túlzásnak érzem hogy feketék még a levelek is. Feleségem is nézte. Lepermetezték és nem rézgáliccal. Már nem őt hanem a növényeket.
Na mondom nyomozósapit fel,

hol a nagyítóm, kinyomozom, ledarálom, kerékbetöröm, felgyújtom és megmicsinálom.

Ráírtunk a nyomozás végén a szomszédra hogy nem permeteztetek véletlenül, gyanúsan eltűnt a gazveteményes nálatok... De, édesapja mérges volt és fáradt amikor permetezett. Nem akartam belemenni abba hogy kerítés, szélcsend, ránézésre sem gaz meg ilyesmik. Felajánlották hogy a vegyi támadás súlytotta növényeket pótolják nekünk. Mi ezzel nem éltünk, vettünk magunknak. 6-ból 2 így is kipusztult és a föld is olyan lett mint egy atomtámadás után. Nem tudom mivel csinálták, talán a hadronütköztetőval vagy Darth Vader toxikus könnyeivel... de csak egyvalami nő ott ki. A GAZ....

 

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség idióták töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása