Miss Hitler szépségverseny

 2021.06.10. 09:02

Igen, ez egylétező dolog és nem, nem röhög. Ez véresen komoly és egyben festői. Már hogy Adolf miatt. Mert festő volt. De nem volt egy szép ember. 

Azon agyaltam hogy egy átlagos szépségversenyen a világbékért kampányolnak, akkor itt mondjuk olyasmiért hogy a nők is növeszthessenek olyan bajuszt maguknak? Vagy megkapják e a 10 pontot ha bemutatják Hitler híres karlendítését, csak rossz kézzel? Vagy van Panzerkampfwagen felismerő verseny? El kell e menni a Hold sötét oldalára a versenyen való indulásért? Csak szőkék és kopaszok indulhatnak? Lehet e néger induló? 

Ezekre azt hiszem nem fogok választ kapni soha az életben... Rá is térek a tárgyra! Egy régebbi győztes a kis csipet-csapatával Itáliában meg akart támadni egy NATO bázist. Ez biztos szerencsés húzás lett volna, hiszen a NATO katonái külön díjazzák az ilyesmit. Bár ezt azért lett volna ideje átgondolni amíg az amerikai/francia 160 kg-os szétkokszolt debella feketebőrű/zsidó származású/homoszexuális John/Johannes lágyan, nekifutásból rátérgyepel a mellyére. Na akkor lett volna Mein Kampf...

Címkék: komoly hülyeség horoszkóp brékingnyúz bulvárkomment agyhugykő bulvármocsok jézus megmondja így élünk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása