A pápa keresztényellenes

 2021.06.11. 09:13

Ez be kell valljam legalább annyira szíven ütött mint hogy Sinead visszavonul. Amikor olvastam 3 napig nem tudtam aludni, pedig csak 10 perce olvastam (szerdán). 
Úgy tudtam ő valami katolikus egyháznak a feje ami állítólag keresztény. De ez persze csak mendemonda, mert mind tudjuk hogy a Szíriuszról jöttünk és hoztuk magunkkal a keresztény vallást! Hiszen ez keresz-TÉNY. Szóval a pápa egy emberi bőrt hordó reptilián ha nem akar idejönni az igaz kereszténység honába a Kárpátok lábáztatójába ahol már ez is hír hogy idejön egy pap. Mert Ő egy pap és mint hitéleti vezető gondolom tisztában van azzal mi keresztényi és mi nem. Ha már egyszer a nagy I és J legjobb földi pajtija. Legalább téríteni idejöhetni, mondjuk valami progresszív szellemű brigáddal. 
Nem hinném amúgy hogy pont ő lenne annyira keresztényellenes hogy megzavarja a Mátraderecskei vasárnapi mise rendjét közbekiabálással, vagy odafingással, esetleg közberöhögéssel. És gondolom a taknyát sem keni senkibe, nem jön gyereket erőszakolni (remélhetőleg), nem eszik vasszeget, nem megy feketemisére se feketevágásra. Mit tud tenni akkor ami keresztényellenes? Fejjel lefelé fogja a feszületet és black metal zenekarokat hoz magával?

c4ff5cdb825dfd9d25fb826fd28dace9--pictures-of-makeup-ghost-ghost.jpg

Vagy esetleg:

 

Címkék: zene vélemény ajánló web youtube videó hülyeség idióták töprengés fájdalmas agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása