Hála a mindenható fekete, meleg, ateista, nő Istennek érte. Már ki voltunk éhezve országos szinten egy ilyen kiállításra, hisz ki ne emlékezne a magyar panoptikumok alakjaira? (Na aki nem az kap pótlást!)
Ezek a magyar figurák minimum ijesztőek voltak de inkább nem a mindenkori közízlésnek megfelelőek. Hű de finom voltam...

Szóltam előre. Na most Madame Tussauds ennél minőségibb szokott lenni emlékeim szerint. Bár  azért itt is látni csodákat... Mindenesetre ettől remélik hogy a turistaforgalom kicsit megindul mint a Tigrisek annó Szibéria felé. 
Súgok, nem fog. A Tigrisek is megakadtak és ez sem fogja vonzani a fiatalokat. Gondolkodjunk... Mire kíváncsi egy mai fiatal? Zámbó Jimmy viasszobrára vagy valami ennél nagyobb izgalmi faktorral bíró dologra? A molylepkék benyújtották közben levélben a tiltakozásukat a kirohanásom ellen. Azt írják hogy eljönnek értem ha majd nem számítok rá. De mint tudjuk nem jönnek. A panoptikum unalmas. Akkor sem lesz izgalmas ha pornószínésznők vaginájából integető sith mestereket formáznak meg. Amú

Ezt a hülyét elvittük. Megesszük. A panoptikum király. Üdv.: a Molyok

 

Címkék: vélemény tv hülyeség töprengés bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása