Kívánságszatyor Pistivel megvan? Na ez a facebookcsoport neki egy elvadult hajtása. Hasonlóan az IEFA csoporthoz, ide is minőségi alkotások kerülnek ki. Megkerülhetetlen már-már Mazsinóvonal szerű alkotások mérnek atom-bio-vegyi-hallás és látószervi támadásokat a belépőre. Itt mindenki kegyetlen mint Gorbacsov a szemöldökével vagy Jelcin a májával. 

Itt minden nap lehet látni hogy mitől vagyunk mi Balkán. Ha a szociológusok tudnának erről a csoportról, önként kérnék tudományáguk betiltását. Elhiszem hogy mindenkit nem érinthet meg Wagner vagy Pavarotti esetleg Picasso zeneisége (az ö nevüket le tudom írni, azért szerepelnek itt), meg ismerem még Trappatonit, Gattusot és Zidane-t is. Ámbár, ők maximum szépen tudtak fütyülni...
De, mindennek kell hogy legyen egy legalja és hát ez az. Ennél nem igen van lejjebb. A 90-es évek magyar klippjei is szép számmal előfordulnak itt, de Kozsó sírva kérné a receptet Sandu Ciorbától és a Cobra kiadótól. Értem amúgy az elnevezést... ez a zene is mar:

 

Ebbe belehallgatva belebújhatunk a román néplélekbe kicsit és hát barátom... ezek azt hiszem bemindenezve is még isznak is és a piától elfeledve a bemindenezés tényét, megteszik ezt újra. Természetesen megvan a következménye: csodálatos tánctudás, varázsos énekhang! Sandu mester szövegéből ugyan nem értek egy kukkot sem de könnyekig meghat. 
Teljesen mindentől józanul elemezve: a "táncosok" vergődnek az áramütés és az epilepszia határán, közben nők bálinak gondolt ruhában csettintgetnek és rakosgatják a lábukat és rázzák magukat hogy a ruhakölteményekben elesve a produktum ne menjen át breakbe. Mindenki mosolyog. Ebbe nem tudok belekötni, csak nem tudom kínjukban, vagy pénzért teszik ezt, mert a hírnévért tuti nem. 0:22-nél valaki mérgesen földhöz vágja a zakóját és bár Romániában vagyunk, nem veszik nyoma még a levegőben. Utána versenyeznek ki tud a gravitációt meghazudtoló módon jobban csoszogni a csótányroppantó cípőben. Ha rajtam múlna Ausztráliába küldeném őket bozóttüzet széttaposni. Mondjuk az aboriginálok meg a kengurúk néznének egymásra egy darabig azt hiszem, amire eldöntenék ki haljon ki előbb. A lányok örülnek. Sandu énekel és mutogat. A klip kevéske költségvetése látszik az állandó háttérből és abból hogy a lányoknak a szép ruha mellé melltartóra nem futotta. 
0:53-nál megjelenik egy maciarcú harmónikás akinek ránézésre minimum alvási problémái vannak a börtönben ahova 40 éve bezárták és azóta alkoholon és nikotinon tartják. Szemlátomást nem is érti hol van éppen. Lehet ez az ő részeg álma. Mindenki eszeveszetten csettintget és tapsol. Szerintem ez kényszeres lehet. 
Nem megy tovább... belepörgettem. 
Egy valami kitűnt a klipből és a zenei showból: Sandu remek divatérzéke ezzel a remek pirosas féle ruhával. Engem mondjuk arra emlékeztet amikor valaki hígfosásba vért kever, de neki speciel jül állt. 

Címkék: zene vélemény ajánló web youtube videó beszámoló hülyeség idióták töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása