Az Ukrán harcok

 2022.02.24. 14:08

Mint tekintélyes szakértő, úgy érzem illene megszólalnom nekem is, Kámán a bágyogbagotai focipálya karbantartója után 2 nagyfröccsel. Bár a fentebb említett szakértő szakértelme megkérdőjelezhető, méghozzá elég erősen, amennyiben egyenes vonalak festéséről van szó, de bizonyára nem téved, amikor arról beszél, hogy az Ukránok ezt kiprovokálták. Jahm, a puszta létezésükkel, mert nézzük csak meg, hogy az 1876-os kilimpaszcsovi... Köszönjük Kámán, elég lesz... Időközben helyreállt a kapcsolat másik szakértőnkkel, Ilikével, a Lüktető hajszín hajszobrászat, egyébként jutányos áron bérelt pincéjéből. Há szerintem, ez a Vologya... Áhh, ráférne egy hajbeültetés. Ki az a Vologya? Hát valami orosz nem? Köszönjük Ilike... De, mos mé!? Mégegyszer mondom, köszönjük Ilike... Harmadik megszólalónk Kovács Hülümpér Szentistván randomősmagyarnév I Yazvedo. Tehát akkor mondhatom? Ha muszáj... Igen muszáj, há ez magyar terület! Putyin fényküldött, aki visszadja Kárpátalját! Köszönjük, állj... Segítség, el akarnak nyomni! A gyíkomembereknek dolgozik!

Na, itt most megszakítjuk a riporto... Gyíkemperpérencz, elad... Tényleg elég. Elég nagy probléma önmagában az is, hogy a szomszédban harcok dúlnak, ne hallgassunk a Kámánokra, Ilikékre meg a Hülümpérekre, ami amúgy gyönyörű hangzású név. Egészen egzotikus. Rengeteg hírcsatorna áll rendelkezésre, olvassa, nézze mindenki. És növesszen legalább még 5 agysejtet. Tudom, hogy nem keletkeznek újak egy idő után, de meg kell próbálni. Nem állapot, hogy egyesek durván annyival élnek amivel megy a bal láb jobb láb, a kilégzés-belégzés, a pia meg a faszságok tényként történő továbbadása. Nem találkoztam még ilyennel (khm origo), de tudom milyen a magyar néplélek és gyűjtöttünk Izaura felszabadítására, meg Esmeralda szemműtétjére... Ezek miatt, tudom, hogy ez nagy kérés... 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása