Gyakori (hülye) kérdések 2

 2009.09.13. 19:39

Visszatértem Fezenről. Aki ott volt, nyugodtan megoszthatja az élményeit, de szerintem én is fogok egy cikket írni a fesztről.
Lassan kezdem szinte sajátomnak érezni ezt a blogot. Nem vagyok itt, akkor meghal a szellemi élet. Nem mintha probléma lenne, mert azért vállaltam a szerkesztést, mert érdekel a blog sorsa. Gyerünk emberek! Térjen vissza a lelkesedés!
Végre volt egy ember, aki nem csak megtalálta az ímélcímem, de megfelelőképp használta is, és beküldütt egy kis okosságot.

A recept ugyanaz: 1db Agyhugykő-rajongó, 1db hülye kérdés amit feltesz, aztán sok figyelem, várni az értelmesebbnél értelmesebb válaszokat. Nem is írok ennél többet, a téma amúgyis túl durva az én érzékeny szűzies lelkemnek.

A kérdés:

 

 

 

És a válasz:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holnap jelentkezem! Most meg megyek aludni, mert fáradt vagyok XD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucifR 2009.09.16. 11:15:09

ez nem hülye kérdés ez BUZI kérdés!
ezt egy normális ember nem teszi fel, ha heteró, remélem nem te voltál :D
Pedig a koszmegromlós nem volt rosz....
süti beállítások módosítása