A ráckevei mentalista

 2021.06.15. 09:32

Mit is tegyünk olyankor ha szükségünk van 8 doboz cigire? Pontosan! Agyunk elektromos hullámai segítségével üzenjük meg a boltosnak hogy mire van szükségünk! Hogy egészen biztosan sikerüljön az akció és elmondhassa mindenki hogy Ráckevén is van ám egy Uri Geller már előző este üzenjük meg hogy nekünk kell az a 8 doboz cigaretta és majd beugrunk érte másnap!
Hát, mint a népmesében, így is történt! Emberünk kutyasétáltatás közben beugrott a cuccért! Mit ugrott??? Szökellt, akár a Kárpátok Cauceskujának géniusza! Maszk nélkül bement és az agyhullámmal megbeszéltek értelmében kérte a cigit.
Csak erős idegzetűek olvassák tovább! Maszk nélkül nem szolgálták ki. Ekkor, bevert egyet a plexinek, ami gyaníthatóan annyira volt puha mint a falusi keményfiúk két vbk után a diszkóban (az engedett az erőszaknak és eltörött). Majd hogy még tovább fokozza az izgalmakat, a pultot megkerülve a megbeszélteknek megfelelően elvitte a cigit!
Hidegvérrel még kért tüzet a bolt előtt, felvette a kutya pórázát és elsétált.

A rendőröknek nehéz dolga lehetett egy maszk nélküli embert megtalálni aki belenézett a biztonsági kamerába?

Címkék: vélemény beteg hülyeség poén feladvány kérdés pihent töprengés fájdalmas napi mocsok bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása