Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közlekedés és falu

 2022.06.29. 08:55

Erről szerintem mindenkinek van egy prekoncepciója, csak ugye az előjel nem mindegy. Tudom, ez egy bonyolult szó, remélem nem veszítettem el sokakat! Szóval ez annyiban különbözik a városi közlekedéstől, hogy ugyanannyi furcsát látsz, csak kisebb területen. De a halálfélelem ugyanúgy része a mindennapoknak, bármivel közlekedsz: ketteslétrával, tescos szatyorral, babettával, vagy éppen autóval. Nem kell meglepődni azon sem ha bottal fenyegeti valaki az autókat a járdáról, aztán lóra ezáll és melléjük üget verekedni. Na most, adott a szigetközi út felújítása, itt ebben a jóindulattól sercegő faluban, ahol a "helyiekkel" nagyjából 2 jó dolgot tehet az ember, megdöglik, vagy elköltözik vissza a városba, vagy ezek kombinációja. Nem tudom, ez helyi jellegzetesség e, de a k9zlekedéssel igyekeznek elérni ezt a nemes céljukat. A falut kettészeli a főút és bár egy 5 km-es szakaszon van 2 db gyalogátkelőhely is, egymástól 10 méterre, nem fognak átengedni. Mert nem és kész. Vagy a jó oldalra születsz, ahol a bolt van, az ovi, az iskola meg a falunap, vagy... nem sűrűn mész ilyen helyekre. Mert amikor 3 gyerekkel, meg feleségeddel mennél átfele, akkor jön Kámán meg Marzsi a Igniccel, gondolják, hogy há ezek úgyis sokan vannak, 2-t kivasalok, 3 még úgyis megmarad! Na Marzsi, melyikre célozzak, úgyis ott a temető... És alig bírunk félreugrani, mert bár a falu fel van túrva az útépítés miatt, kint van a 30-as tábla, a Ignic megírja a 70-et is, még így is! Aztán egyik alkalommal mentem a gyerekekért az oviba, szédületes tempómban amit a sclerozis enged, amikor odaértem egy kereszteződéshez, ahol egyenrangú úttalan utak, a részeg Pestabá és két autó találkozott. Pestabá állt középen, de tényleg úgy középen a kereszteződésben mint Jézus a kereszten, Audi egyik oldalról, BMW a másikról. A BMW nagyívben balra kerülte ki az öreget, miközben az Audi azt hiszem ilyen mátrixos módon 2 kerékre állhatott és ment nem 50-el. Azt hittem emberhalál lesz. Pestabá is. És ez arrafelé egy átlag nap. A héten a zebrán ütöttek el egy biciklist... Na ezek után tudjátok ki fogja a zebrát használni. Hát nem Pestabá, mert bár a halál közel volt, de nem őt ütötték el. De, amúgy befogom a pofám, én szemét betelepülő és megyek pakolni, hogy visszamenjek a városba a balkonparadicsomommal együtt. 

Címkék: vélemény ajánló beteg szex beszámoló hülyeség poén feladvány perverz kérdés felvilágosítás pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél Audi Közlekedés Bmw Autó Zebra Pesta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása