Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ovis családi nap

 2021.10.12. 09:55

Túl vagyunk ezen is, a kettő ovissal egyetemben, akikkel felszereltek minket, a nyugodni nem képes ösztönök. Szép idő volt arra, hogy kocsival menjünk értük, majd a fagyizó mellett talált egyetlen szabad helyen, megálltunk. Bementünk gyermekeinkért, kihoztuk őket a kreazivitás kiskori börtönéből, ahol megtanulnak beilleszkedni a társadalomba és csak időnként gyurmát enni nyersen. Kint kezdődött az ünnepélyes megnyitó, ami annyira ünnepélyes volt, hogy nem igazán a gyerekeknek és a gyerekekről szólt. Mi megálltunk hátul, a gyerekeket leültettem a padra, de mások jellemzően, nem így látták helyesnek. Megjelent két idős hölgy, mert a szomszédjuk volt egyetemi szobatársának a sógorának a sógornőjének egyszer sütöttek pitét, meg pont ráértek, a gyerekeknek akik szerepelteky meg a szülei és testvérei, álljanak csak, megbírják. Persze, lehet nekem nincs igazam, hisz miért ne ülhetne oda mondjuk a baltás gyilkos Nilbogból, megnézni gyermekeinket? Legyen már szívünk, a kurv@ istenit emberek! Aztán megkezdődött a játék! Páran próbálkoztunk ott olyan dolgokkal, hogy a gyermekeinkkel jót játszunk, megmutathatják az ovit, meg azt hogy hol játszanak nap közben. Hát, nem. Nó. Józanész nem lenni itthon, nem is volt. Meglett apukáknak oda kell állni és a horgászós játékkal játszani. Vártam mikor ciccen egy sör a bot mögött a nyugszékben, de eddig nem fajult a helyzet. A korunk következő nagy harca, a zsákbamacskánál volt. Volt aki az egyetlen gyerekének 4-et vett, mer nehogymá Tompikának ne jusson valami jó káték, csak nehogy tényleg macska legyen a zsákban. Miután a 4 csomag megvételre került, szigorú arccal azt kell figyelni, kinek jutott az amit a csaje vett. Csaje, mit os vetté? Csaje jön. A jelen lévő apukáknak még a lábujjkörme is feláll, van aki nyel egyet azon gondolkodva, ez milyen rendezvény lesz? A zsákbamacskában van sztripper is? Na ide még vagy 3 zsákot! Közben csaje rávágja Kámánnak hogy kizsaató, majd Kámán, örömmel kijelenti, no lám megvan, azt hoztuk akkor mi. Miután megnyugodott, ki is megy az ovi két épülete közé és ciccent egy sört pálinkával, a Zsótival, meg a Lalával. 5 perc után, már jól érzik magukat, mert hát családi nap, a családnak meg ők is részei! Még... A szemetet szigorúan a földre dobják, amitől az utcának olyan szaga lesz, mintha 60 alkesz végighugyozta volna lakodalmas vonatozás közben. Az ovónők közben mindent értenek... A megfelelő következtetéseket levonják, amikor Kámán a haverjaival megeszi a gyerekeknek készített ingyen szenyákat. Mer há családi nap. Lehetett volna a gyerekkel kukacot gyártani, célba dobni, horgászni, mocsárjárást gyakorolni, gólyalábazni, körhintázni, meg sok egyebet csinálni, szóval a család jól érezhette volna magát. 

Címkék: vélemény ajánló játék beteg szex beszámoló hülyeség poén feladvány kérdés pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása