Dícsértessék az Úr Jézus Krisztus mindörökké Batman!

Egy számomra érdekes esetről számolok be néktek híveim. Egy meg nem nevezett város meg nevezett hivatalában úgy csinálok mint aki munkát végez, és e serény cselekedet közben egy irat akadt a kezembe. Egy fiatal lány megindító esetét látám bévül: a hölgyemény jelen pillanatben már elmúlt 17 éves is, és két gyermek édesanyja :P Az elsőt 2 db éve szülte eme kegyetlen világra, s a másodikat idén... Gondolom senki nem fogja kitalálni eme egyedi esetet reprezentáló lény nevét, hovatartozását :D Szóval legyen elég annyi hogy nem Lakatos, nem Kolompár... hanem Sztojka. Úgy biza! Gondoljatok bele ennyi idősen mi minden értelmes dolgot lehetne csinálni! Fajtalankodni felfújható szamár szexbábúval, vagy esetleg villát dugni a konnektorba, kisszéket csinálni mert arra rá lehet ülni és lehet rajta sörözni meg rejtvényt fejteni. Elhiszem hogy nincs pénz játékbabára sem, csak kólára, cigire meg alkoholra, de tuti az a legjobb módszer hogy legyártunk két igazit? Dehát lehet arra gyúrnak hogy hamar legyenek nagyszülők.

Tudom hogy az óvszer kényelmetlen meg minden, egyszer majdnem leharapta nekem is :D a bogyó meg hiperdrága... De akkor nem lenne lehetséges hogy ne dugjatok????

Címkék: munkahelyi napi mocsok sztojka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.15. 20:52:03

És mit kap az aki végigolvassa a blogot:)
ez van,rátok szoktam olvasásilag:)

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.15. 20:57:26

Kedves Drága Mélyentisztelt Fricsek!
Ezen nemes cselekedetedet követően megjutalmazunk téged egy éves agyhugykő.blog.hu előfizetésre, illetve egyszer a vendégem vagy egy sörre, vagy egy italra
remélem továbbra is olvasod szösszeneteinket

Bazsiahegyről 2008.10.15. 21:00:31

Istenek tartsák meg jó szokásodat :D Te vagy a törzsolvasó :D

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.15. 21:48:21

Tőlem pedig kaptok egy ropikupont ,csak úgy, mert megmórikáltatok:-)

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.10.25. 15:16:35

Baszki, énis végigolvastam...
Nekem is jár sör? :-)

Bazsiahegyről 2008.10.25. 15:22:33

naná :D gyere ide és hajtsd be
süti beállítások módosítása