Fantom

 2008.10.01. 10:20

"Titokzatos fantom bukkant fel a hajdú-bihari Tetétlenen. Senki nem tudja, hogy honnan jött és mit akar, de azt mondják, nagyon gyors és olyan 220 körül lehet. Nem mindenki hisz benne, néhány helyi szerint vagy létezik vagy nem, más viszont már a nyomába is eredt, csak mezítláb volt, ezért nem tudta elcsípni."

Hát gratulálok barátaim... nem semmi. Ez kb olyan mint a téti rém akit szintén nem kaptak el viszont látták hogy a fáról figyeli őket.
Mivel elvetemült és perverz a lelki világom ezért megpróbálom a cikk mögött rejlő értelmet megtalálni. Hogy honnan jött és mit akar? Szerintem ő is földönkívüli és análisan beültetni. Tudományos tény hogy mindegyik ezt akarja. Az csak átverés hogy csokival kínálnak... analizálni akarnak. Nagyon gyors és 220 körül lehet: akkor lehet hogy ő a budapesti gyors netán a Kálmán Imre express... 220 körül nemtudom mi lehet, de ha hámhúsz lenne akkor a lochnessi szörnyre tippelnék.
Mezítláb a nyomába eredt de nem tudta elcsípni. Újfent csak gratulálni tudok.
Ez vagy létezik vagy nem... mintha lenne más lehetősége :D De megint csak arra tudok gondolni hogy mezítláb kergette vasvellával egy döglött tyúkot lóbálva XD Lehet a csirkebaszó volt...

 

Címkék: fájdalmas napi mocsok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása