Hát igen lehet szépíteni a dolgokat, de nevezzük nevén a szart, a női magazinokról szóló bejegyzést olvasgathatsz éppen. Ha buzgó feminista vagy illetve ezen magazinok valamelyikének lojális dolgozója javaslom előre, hogy nem kéne tovább olvasnod, ha mégis megteszed akkor felelősséget nem vállalok a továbbiakban.
Ma unalmamban ilyenek olvasgatására adtam a fejem, nem titkolt szándékom az volt, hogy halálra röhögjem magam kínomban, és hát ez be is következett, majdhogynem, de azért már fuldokoltam a kacagástól kicsorduló sós könnyeimben.
És mégis mi olyan vicces ezeken az oldalakon? A gyengébbik nemnek szánt sajtóorgánumok tele vannak sokatmondó és hasznos tanácsokkal, okos információkkal a teremtés koronázatlan királyairól, a sexről (komolyan néha azt hittem, hogy valami pornóoldalra tévedtem) és még egyéb érdekes dologokkal. Nos nézzük is milyen okosságokat fedeztem fel ezen a kurta estén...
"Ha lefekszik mással, akkor megcsal?" tette fel a kérdést az egyik cikk szerzője. Most erre mit lehet válaszolni, nézzük így pasi szemmel drága hölgyeim, ha lefekszik a partnerem mással, akkor nem megcsal csak teszem azt tapasztalatokat gyűjt, hogy velem jobb legyen. Ez így van, ahogy a Mikulás hozza az ajándékot, a nyuszi tankot tojik és Hófehérkét is csak a takarításért tartották meg a törpék. 
Na ennél a cikknél beindult az agyhugykő képződés és éreztem, hogy a tekervények között csak úgy gördülnek a sziklák, de az olvasókért mindent felfogásban tovább olvasgattam.
Megtudtam, hogy mit kívánok én egy nőben, mint pasi, hogy mennyire jó dolog ha egy hölgyike csak hallgat a randin (előre közlöm nem jó móka azt játszani, hogy néma vagy mert akkor hamar unalmassá válik az egész) Sőt megtudtam azt is, hogy a sexuális vágy fokozására jó a meleg-hideg vizes fürdő, ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy alapvető tény, hogy a hidegben összemegy és ez a minimum (ha fordítva csináljuk akkor meg leég a vége, az sem jobb) és ha szerencsénk van egy tüdőgyuszival is gazdagabbak lehetünk. Aztán 40 fokos lázzal én kifejezetten tüzes szeretővé válok.
Kitűnő ajándékötleteket láttam még, egy elmés cikkíró csajoknak ajánlgat dolgokat, hogy mit vegyen a pasijának, az ötös fogatból nem tudom melyiknek örülnék a legkevésbé a csajomtól, talán a szappannak, de lehet egyes szubkultúrákban bejön ez, de általában ez azt szokta sugalni, hogy fürödj meg...
Olyan információkkal is gazdagabb lettem, hogy miért izgulnak a pasik a vibrátorra. Őszintén belegondolva ezen még sosem gondolkoztam el komolyan, de itt az ideje. Talán semmiért ez egy megfelelő válasz, de ezzel szerintem minden rendesen sexuális beállítottságu hím így van. Bocs de már csak ilyenek vagyunk.
"Légy nyitott...Légy titokzatos" ez két alcím egy cikken belül, hogy milyen legyél. Hát mit ne mondjak ez kb olyan hogy légy magas-alacsony, kövér-vékony, kefélj a szüzességért. Na erre varrjatok gombot. Barba papa ne legyen az ember??? és akkor lesz hüp hüp hüp barbatrükk...
A kedvenc cikktípusom az volt, hogy mit mond a pasi és közben mit gondol. Hát ehhez már végkép nem tudtam mit köpni. Kedves hölgyeim felhívnám a figyelmeteket arra, hogy általában amit mondunk annak a legtöbb esetben nincs hátsó szándéka, nincs benne gordiuszi csomóra emlékeztető logikai bukfenc, hanem azt szó szerint kell értelmezni, tehát ha azt mondjuk de meginnánk egy sört akkor az az esetek 99,99%-ban azt jelenti, hogy de meginnánk egy sört a hátramaradt 0,01%-ban meg valami olyat amit felesleges lenne taglalni úgysem lenne értelme.
Hát drága hölgyeményeim,nem kéne ezeknek a hülyeségeknek bedőlni, mert nagy galibák születhetnek belőle, főleg a sextippekből, ami egy későbbi cikk témája lesz.

Címkék: web hülyeség pihent törpök fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

subculturalgirl 2008.11.08. 16:47:42

Csak azt nem értem, a feminizmusnak mindehhez mi köze van szerinted. Feminista vagyok, és nem ennek ellenére, hanem ebből logikusan következően kapok agyérgörcsöt az ilyen cikkektől.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.08. 22:42:33

a feminizmus az más tészta csak az a szar hogy a hülyeséget amiket ezek a magazinok írkálnak azt ebbe csomagolják és a kettő kezd szépen összefonódni :-P
süti beállítások módosítása