"Az ausztrál rendőrség pénteken letartóztatott két férfit, 220 rendbeli erőszakkal vádolva őket, amiért négy éven át szexszel próbáltak eltávolítani egy átkot egy most harminc éves nőről. A görög ortodox, valamint a kopt keresztény közösséghez tartozó 38 és 61 éves férfi legalább hetvenezer ausztrál dollárt (9,5 millió forint) zsebelt be csak egyik áldozatától a "gonoszűző szertartásokért"."

Bevallom furdal a kíváncsiság hogy sikerült e az ördögöt kiűzni? Hát a jó munkához idő kell... Ők is mondhatják teljes szívből őszintén sikoltva: "Ezt elkúrtuk" khm illetve meg... de nem gyengén. Szerintem ha ezt az Ördögűzőben tudják egész másképp alakul a film története... mondjuk kaptunk volna egy ritka undorító kaka, pisa, okádás pornót de legalább elmondhattuk volna hogy ilyen is van és alapmű... Hm... egyik áldozatától. Ezekszerint több ilyen hülye is létezik a Földön. Hát bravó... Valami díjat adjunk már nekik mert a Darwin már kevés. De azért minden rosszban lássuk meg a jót is: 61 évesen még rendszeresen felállt neki.

Címkék: beteg hülyeség fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása