Édeni testhelyzet

 2008.10.07. 08:26

"Az udinei Segno kiadónál jelent meg az a Szent szex (Sesso santo) címet viselő kézikönyv, melyben pszichológusok, szexológusok és teológusok fejtik ki – hasznosnak tartott gyakorlati tanácsokat sem mellőzve – milyen az egyházzal összhangban álló szexuális élet"

Kora reggel van... irgalom nincs. Miért is lenne? Remélem nem a szentek szexuális életét akarják ránktukmálni a nekrofil szent Péterrel az élen. Akkor én fogok cölibátust fogadni. Hány pedofil, buzi, nekrofil, zoofil és egyéb aberrált volt a papok közt? :D És ők adnak tanácsot... Hogyan fogd le 3 lépésben könnyen a macskát, Szent Nyunyik apát jótanácsai.
Hát köszi nem... De olvastam tovább a cikket és a következő gyöngyszemet találtam: az ÉDENI TESTHELYZET

"A könyvecske írói nemcsak tiltólistát készítettek, hanem számos dolgot kifejezetten ajánlanak. Ilyen például a HVG-ben említett „édeni testhelyzet”, amelyet a két egymást szerető ember közötti legmeghittebb összefonódásként említenek. A könyv szerint itt nincs behatolás: mind a férfi, mind a nő szorosan összezárja combját, a férfi nemi szerve a zárt combok közé rejtőzik, a két test összetapad, s „közben szárnyalhatnak az érzelmek, gondolatok, akár a közös imádság is”."

És én vagyok beteg... meg aberrált. Keresztyén barátaim legyünk merészek! Jó dolog az a közösülés NŐKKEL!!!!!!!! Baszki nem kisgyerekekkel, csirkével, hullákkal, férfiakkal hanem ÉLŐ, HÚSVÉR NŐVEL!!!!!!! NEM ÉDEN TESTHELYZET... LÓFASZT! (illetve azt nem mert még annak is örülnének)

Címkék: perverz idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása