Múúúúúúúúú

 2008.10.07. 09:51

"Az év lebizarrabb letartóztatását hajtotta végre az amerikai rendőrség az ohiói Middletownban, amikor egy randalírozó és kiszámíthatatlanul viselkedő tehénjelmezbe öltözött asszonyt vitt be a helyi örsre, írja a WCPO.com. (Kép itt.) A Michelle Allen nevű hölgy a forgalmas Wilbraham Road-on sétált fel-alá, zavarva a közlekedő autókat, majd véletlenszűen kiválasztott gyerekeket kezdett el üldözni. Ezek után valószínűleg rájött a szükség, mert odavizelt egy ház tornácára. A kiérkező rendőröket is megfenyegette, hogy ha le merik tartóztatni, óriási balhét csinál a börtönben. Azt még nem derítette ki a nyomozás, hogy miért kellett neki mindezért tehénjelmezbe öltöznie."

 

Nemtudom szükséges e ezt kommentelnem. Azért pár szót hozzáfűzök. Áhh ehez nem lehet :D
Inkább nézzük csak milyen jó arcú nő :D Ő a sokévi hamburgerzabálás kólaivás és hülyülés végterméke. De azis lehet hogy emberi testbe zárt tehén... Végülis így a képre nézve és a méreteit látva nem kizárt...  Még azért az úgy hiányzik hogy a melleit rózsaszínre fesse és megfejje magát az utcán, szarjon egy jóízűt majd lelegelje a muhart...

Címkék: beteg idióták fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása