Hetes zárás

 2008.10.09. 09:44

Mit nem ad isten drága gyermekeinek, már több mint egy hete működünk és virul a blog. Ezalatt sokminden napvilágot látott sajátos szemszögünkből és a látogatók számam is egyre szebben alakul. Ennek mi kifejezetten örülünk.
Amit örömmel konstatálok, hogy egyre szebb keresőkifejezésekre hozza az oldalunkat a webes turkász-kurkász. Őszintén megvalva az elején meglepődtem, mikor a Jézus és ufó kifejezés alapján jutottak el hozzánk, de utána jöttek az egyre szebbek, gondolok itt az egyiket sem vonzza a mágnes kifejezésre, majd a minap megszületett a kedvencem is a lovaspornó. Kifejezetten örvendek annak, hogy az ilyen agybeteg, agyhugyköves egyéneket sodor ide az internet kavargó tengere. Így amellett, hogy marha jól szórakozunk aközben, hogy ide írkálunk, az olvasóközönség is nagyon kellemes perceket szerez nekünk.
Nagyon szépen köszönjük, hogy ellátogattatok az oldalra és remélem ti is jól szórakoztok.
Annak a drága embernek, aki meg a lovaspornót kereste nálunk itt egy szöszenetnyi videó, hogy miért is ne zaklassa ezeket a drága dögöket (mert úgy rúgnak mint Csák Nórisz)

Címkék: tipp web haverok napi mocsok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása