Waddafakk from Külland???

 2008.10.11. 10:20

Hogyan is kezdődhetne jobban egy szombat reggel, attól hogy reggel felkelek elcsoszogok még csíkra nyílt szemekkel a kávémért, rágyújtok, majd leülök a gép elé olvasgatni a szebbnél szebb híreket. Miután átrágtam magam a politikai és gazdasági csínadrattákon jöhetnek az igazán érdekes hírek. Júj de szupics végre valami izgi!
A pornófilmrajongók számára készítenek olyan sorozatot, ami az ilyen filmeposzok minden jegyével fel van szerelve, csak éppen az aktus hiányzik belőle. HUHA!!! Ez azért meredek így nem??? Akkor mit is kapunk? Pornót nézni amúgy is olyan, mintha a mézesüveget nyalnánk kívülről, csak ebből még a méz is hiányzik. Akkor inkább már Uwe Boll nagymester remekei, vagy inkább nézem a sarokban a pókhálót.
És akkor hűha, Andzselina Dzsoli szoptat a címlapon. Végre valami szaftos, végre amin csámcsoghatunk. Botrányszagot érzek a levegőben. Már külföldön megy is a szájkarate, mennyire megbotránkoztató, mennyire természetes. Azt ez is valami... A képeket elnézve ez aztán felkavaró. Komolyan megállt a kezembe a kanál és leizzadtam. Csak ott ül és egy pici kéz nyúl a melle felé ami egy kicsit kilátszik. Ez aztán a meredek. Mondjuk a kéz akár E.T.-é is lehetne, de ezt majd Arany Laci kideríti, az már nem az én dolgom. És ha gyereket szoptat, akkor osztan mi van heee??? Szerencsétlen kölyöknek is enni kell és a mai napig nem találtak még fel jobb csomagolású táplálékot (a dobozos sör közel áll hozzá, de mégsem annyira) Nem baj, majd lesz még rosszabb is...

Címkék: vélemény fájdalmas napi mocsok bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása