Leszbuli!!! Juppíííí!!!

 2008.10.14. 00:12

Így éjjel meló, vagy alvás helyett mit is kezdhetne magával az ember, mint hírportálokat bogarászva próbál eligazodni a világban. Miután konstatáltam azt, hogy mindenki bajuszkirály Magnum azaz Tom Szelek jól van és él belefutottam egy kis hazaiba is.
Megalakult kicsiny hazánk első bisex-leszbikus lánycsapata. Huh ez ám a hír, ennek de örülök, már csak ez hiányzott a nyugodt álomhoz, no meg hogy erről valamilyen formában sázmot adjak.
Egy kis marketingalap:
Vegyük alapul mi a trendi most, mire harap a nép...

A mai világban menő melegnek, bisexnek, nekrofilnek, zoofilnak meg mit tudom én minek lenni, a lényeg hogy perverz legyél és egyedi. Hát sajnálatomra erről a divathullámról is lekéstem, mert ahhoz már öreg vagyok, hogy megváltozzak...és már csak ilyen konzervatív maradok, izlések és izléstelenségek...
De térjünk csak vissza arra, hogy mi is hiányzott nekünk éveken át, miért forgolódtunk álmatlanul azon rágódva, hogy vajon milyen popkulturális szenny hiányzik kicsiny világunkból. Melegek már vannak, csak kapcsoljuk be valamelyik zenecsatornát és már folynak is belőle. Lánycsapatok is akadnak szép számmal, akik még mindig nagyobb érdeklődést keltenek egy aktfotózással, mint egy friss számmal.
Miért ne lehetne ezeket vegyíteni??? Hú de nagy ötlet, mekkora pengék Istenem, hogy eddig senkinek nem jutott ez eszébe...
De most már mindenki megnyugodhat, van leszbikus, vagyis bisex, mert csak egy tag utasítja el teljesen a szafaládét - állításuk szerint. Most már leszbuli, mert nyaljberégen láttunk már ilyen jó dolgot, mert nem szoptak errefelé ilyenek történni...

Félreértés ne essék a melegekkel nincs semmi bajom azt csinálnak amit akarnak, felőlem még parádézhatnak is, engem úgysem hat meg... ő dolguk, szabad ország és mindenki azt csinál, amit szabad.
Csak egy kérdés fogalmazódik meg bennem a hír kapcsán, miért ilyennel kell kitünni, vagyis inkább hírverést csinálni egy zsenekarnak, előadónak, vagy tudja a radai rosszseb, hogy minek, hogy ők bizony bisexek.
Miért nem tudnak olyan, jelen esetben hanganyagot kiadni, amire az ember felfigyel és ne az legyen, hogy juj de jó van bisex lánycsapat, hanem van egy überkirály zenét toló lánybagázs, akik mellesleg nem csak a világot látják másként, de erre már szerintem értelmes ébkézláb választ nem kapok...de sebaj örvendünk.
Örvend a nép élvezi a képébe tolt mocskot és boldog, hogy most már van bisex lánycsapat is...ennyi meg egy bambi...

Címkék: zene vélemény ajánló napi mocsok bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása