Tabszkirály

 2008.10.14. 08:03

Reggeli munkavégzés közben az okmányiroda előtt belefutottam a világ eme szerencsétlenségeibe. Természetesen nem sötétbőrűek voltak... szó sincs róla hogy fogatlan cigányok ültek volna ott tabszos műtrágyás bort nyakalni.
A következő beszélgetés zajlott le köztük:
- Há mé?
- Há mi?
- Há mikor?
- Há jah...

És erre ittak. Nem is ekveset, majd a nő közölte az egyikkel hogy: "Tibikeeee... fejezd be mee fejenbaszlak!"
Látjátok kedves tévéző gyerekek? A Mónikasó, a Balázssó, a Józsibarát, a Barátok Közt, stb teszi ezt az aggyal.
Már vártam hogy valaki énekelje hogy "Ő a tabszkirály, király király! Mert ő a tabszkirály, király, király!" és Fenyő Miki forogna a sírjában.
Vajh milyen mocskos részegre kell magamat inni hogy ilyen legyek? Egyszer volt az a mennyiség hogy elvesztettük a fejünket még februárban. Agregator koncert volt. 16 körig számoltuk de akkor sem voltunk ilyen mocsok állapotban.
De még mindig itt a nagy kérdés, mit jelent amit beszéltek korunk nagy gondolkodói???
A helyes megfejtők között kisorsolunk ajándéktárgyakat mint pl.: Suluj használt wc papírja, Bazsiahegyről szakadt gitárhúrja...

Címkék: vélemény kérdés sztojka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása