Na kedves gyerek! Ha ezt a nénit látjátok fussatok, ne kérdezzetek semmit csak fussatok és ne forduljatok meg!
Hányunk életetét döntötte romba? Hány házasságot tett tönkre? Az apukáknál már csak a gyerekek ellenkeztek jobban ha a koncertjére kellett menni.
Pedig jószándékkal énekelte slágereit mik imígyen hangzottak:
"Hápi kacsa te vagy az új haver,
 Hápi kacsa téged szeretni kell"

Aham ja... szeretem is nokedlivel meg uborkasalátával...
Aztán amikor ez már nem volt elég akkor Szikora Róberti magasságokba emelkedve azt kellet énekelni szegény félelemtől és undortól rettegő gyerekeknek hogy:
"Csovi csovi Jasper
Egy kutya a gyreknek

Az való"
Az... nekem meg egy franciakulcs hogy fejbevagdossalak. Mi a tököm az a csovi csovi??? Valszeg csovi csovi = csikidam... (elsőre azt tippeltem hogy a csikidam = síkidom csak a mester nem tudta kimondani)
De azért van ám kiút! Mert hál istennek hites urával együtt már nem riogaták a magyar gyermekeket így van hajszálnyi esélyük hogy épkézláb felnőttek legyenek.
Évek óta Ausztiában alkotnak. Aztán az emberek csodálkoznak hogy a sógorok csak jódlizni hajlandóak sört inni meg ekcskéket hajtani...

Címkék: zene ufo beteg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.16. 14:18:11

És a tipi -tapi diót kifelejtetted :D

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.16. 14:21:53

jobb is mert a végén valamelyik pihentebb ember azt hinné, hogy bünetlenül taperolhat gyíkokat meg miegymást....
jobb a békesség én azt vallom :-)

Fiorentina 2008.10.16. 15:26:24

:DDDDDDDD Úristen, engem mondjuk anyámék megkíméltek ezektől a "slágerektől", de a szomszéd csaj mindig ezt hallgatta. Boáááá

Bazsiahegyről 2008.10.16. 17:46:09

nekem is kimaradtak... bár anuyék fenyegettek vele hoygha rossz leszek elvisznek 100 folk celsiusra... onnantól semmi baj nem volt velem

jegeket_bérleteket 2008.10.25. 15:50:15

Egyszer PapRika a Frigiderikusz műsorában lefordította az egész csovicsovit magyarra. Tök kömoly arccal elmesélte, hogy ez a nyomorék bassethoundjának a farkcsóválását jelenti. Friderikusz meg őszinte érdeklődést imitált, úgyhogy a segítségével a csaj tökéletes hülyét csinált magából a műsor végére.

Bazsiahegyről 2008.10.25. 15:53:16

ez nem semmi :D szegény kutya hoyg nem szökött meg tőle...

herold 2008.11.23. 14:55:46

sibi-subi svábbogár jobb lenne?
inkább 1 hét kötél...

tinkae 2009.01.12. 22:21:40

A paprita (ez nem helyesírási hiba!) -témában december óta keresek véleményeket, egyik sem volt elég lényegretörő. Gratu Bazsiahegyről! Te vagy a király!!!
Karácsony előtt sikerült megcsípnem káprázatos, sziporkázó, felejthetetlen fellépésüket kisfalunkban. (Sajna csak munkaköri kötelességből, amúgy bunkó vagyok.) Hát,,, dobtak egy kis kultúrát a tanyasi purdéknak, abbiztos. Szerencsére annyira nem érdekelte a gyerekeket, hogy a "koncert" felét szegénykének fegyelmezéssel kellett töltenie. A párocskája is besegített...
Na ja, még megvan a zeneiskolánk...
süti beállítások módosítása