Nemzeti cs(ö)úcs

 2008.10.18. 09:44

"Geronazzo Mária nem lesz ott a kormányfő által kezdeményezett nemzeti csúcson, mert noha fontosnak tartja a párbeszéd elmélyítését, mint mondta, az álla, sajnos, nem így működik. Ugyanakkor jelenlétével segíti a nemzet felemelkedését a Cölöpverők Bolgár György Baráti Társasága, amely reméli, hogy sokan elmennek szombaton."

Hát igen, pedig bizonyára Marika jó fejben... elvégre egy ekkora szájban hány dákó elfér egyszerre. Igazából azt sajnálom hogy Győzike nem lehet jelen a csúcson. Pedig olyan szépen artikuláltan értelmesen tudja mondani hogy: "há hö mivaaa?!!" azt bámul hozzá mint utolsó lekvárosbukta a tepsiből. Remélem azért Kiszel Tünde elmegy és kér mondjuk Dávid Ibolyától egy bugyit, és kioszt Viktornak meg Ferinek pár Donatellás naptárat.
Aztán betoppan Terry "Trúmetálos" Blekk és Sebeők akik dalrafakadnak... Még várható hogy a rendezvényt Király Linda és Koppány vezér zárja a Himnusszal. Délután gyerekeknek Arany Laci Mondd meséket és ekkor sírva könyörgünk hogy dobjanak már ránk egy atombombát... csak 1x... Mi kérjük!!!!!!!!!!

Címkék: ajánló beteg bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bluesrocker · http://www.rockerek.hu/Izsi 2008.10.18. 10:14:04

Szerintem aki ott lesz, az nem ingyen teszi. Mint anno az újratemetések idején mindig meghívtak 3-4 kurvát sírni.

Bazsiahegyről 2008.10.18. 10:48:22

Hát ha jól fizetnének énis adnék egy-két építő jellegű ötletet nekik :D
süti beállítások módosítása