A Molyember

 2008.10.20. 14:40

"Egy újabb U.S.A. legenda. Egy kriptid, mely majd egy évig pokollá tette a Nyugat-Virginiai Charleston és Point Pleasant lakóinak életét.
A jelenség 1966 Novemberétől következő év Decemberéig tartott.
A legtöbb leírás szerint egy fej (valószínűbb, hogy inkább csak nyak) nélküli, szárnyas lényről van szó, hatalmas vörös szempárral.
A lénnyel való első találkozás 1966. November 12-én történt. A Nyugat-Virginiai Clendenini temetőben öt sírásó munka közben látta a Molyembert. Állításuk szerint egy vörös szemű, szárnyas ember volt, aki a fák közül jött elő, és elrepült a fejük felett."

Tehát innentől tényként kezeljük hogy van ilyen is. 5 sírásó látott egy fejnélküli mégis vörösszemű izét seggrészegen... Azért arra kíváncsi lennék hogy mit akar csinálni, mert az fix hogy világuralomra nem tör. Azt még így el bírom képzelni hogy rádrepül amíg nem figyelsz és kirágja a kabátodat. Szupergyengéje pedig a levelndulaszappan meg a Kemotox. Örök hű segítőtársa meg a Laposember akivel együtt bújkálnak az áldozat szekrényében a Molyember megrágja a ruhákat, a laposember meg éléreáll és akkor nem látszik. De ezen túl csak vakarom a fejemet... mit kell parázni ennyit tőle? :D Lefújod Kemotoxxal aztán jónapot...

"A következő éjjel, November 16-án Mr. És Mrs. Raymond Wamsley Mrs. Marcella Bennett és Teena nevű lánya társaságában barátaikhoz, Mr. És Mrs. Ralph Thomashoz utaztak, akik a TNT gyár közelében laktak.
Mivel nem találták otthon Thomasékat visszafordultak a kocsihoz. Az autó mögött egy furcsa alak feküdt. Szürke, szőrös teste volt, és vörös szemei. Wamsley felesége felhívta a rendőrséget is."

És itt a folytatás a dologról... A Molyember megint lecsap! Szürke szőrös test és vörös szemek... hm... Szerintem egy bobtél volt aki hegesztett egész délután. Vagy tényleg a Molyember csak lefeküdt a kipufogót nyalogatni? Esetleg részeg volt ő is és a sötétben nekirepült az autónak...

Címkék: beteg idióták fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina · http://www.espresso.blog.hu 2008.10.20. 15:41:21

Szerintem simán csak egy denevér volt, aki piros kontaktlencsét rakott be magának....
süti beállítások módosítása