Egy hosszú nap estéjén...

 2008.10.20. 20:31

Egy igazán hosszú és kimerítő nap estéjén mire vágyik az ember? Egy kis nyújtózkodás olvasgatás, zenehallgatás, persze egy jó vacsora után. Így is tettem miután elkültöttem estebédem lehuppantam a gép elé, hogy szolidan rápislantsak a blogra, konstatáljam, hogy nem kobozta még el a galaktikus konföderáció. Ezt nyugtáztam, de istenadta balga lelkem nem érte be ennyivel. Naív voltam, mint az egyszeri lány, és rápillantottam egy-két hírportálra, hogy vajon mi is a helyzet a világocskánkban.
Kelemen Annácskát nem ok nélkül kurvázzák. Még jó... Kiszel Tündét sem a Nobel-díjas ötletei miatt csesztetik. Hogy eddig ez nem jutott eszembe. Vajon miért is szokták kurvázni azt a drága leányzót, biztos mert olyan jó apáca, csak sokat suhogott már benne a pálca...
Örömmel konstatáltam azt is, hogy a már eltünt pornócsillagunk Monik Küvé, nyilatkozik Benkő Dániel péniszéről. Mondjuk jobb szakértőt már keresve sem találhattak volna, mert lehet többet látott mint egy jehova szekta (a házalós fajtából) kilincset...Azt állítja hogy nagy neki. Őszintén drága gyermekeim, kézfeltartással jelezze, hogy ki az akit érdekel a lantművész "pengetője"???

Címkék: vélemény beteg hülyeség idióták fájdalmas napi mocsok bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása