Mégegy kis traktorosdi

 2008.10.20. 11:10

"Hajnalban három órakor bejelentés érkezett a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Dombiratoson a sertéstelepről ismeretlenek elloptak 2 darab MTZ traktort, melyek értéke félmillió forint.
A bejelentő reggel 7 órakor történő kihallgatása során azonban elmondta, hogy az éjszaka az egyik traktorral ő maga indult haza a sertéstelepről és beborult az árokba.
Ezután visszament a telepre egy másik traktorért, hogy az előzőt kihúzza az árokból, azonban ezzel a traktorral is árokba borult. A férfi a tett elkövetésekor ittas volt."

 

Magyarországon felfoghatatlan méreteket ölt a traktorokhoz történő szexuális vonzódás (képzelem ezután milyen keresőkifejezéseket találunk majd) a traktorofília. A legtöbb falusi alkesz redelkezik traktorral amit részegen, elveszít, összetör, áthajt vele magán.
Ez az ürge be volt nyomva mint a csengő amikor a szórólapos ráfekszik, végülis csak 10 centis betűkkel van ráírva hogy nem kell folyamatosan nyomni. Nah... Hajnal 3kor mi a jó istent akart azzal a traktorral??? :D Ha két lábon nem talál haza akkor majd traktorral menni fog? Nem, de legalább falat lehet vele dönteni, bár ez most kimaradt. Emberünk és traktora alól elforgott a föld és cselesen beledobta az árokba.
De semmi gáz mert van másik traktor is... De hogy azzal hogy borult bele abba már bele sem merek gondolni mert hugykövesedik az agyam. Én részegen spec. biztos nem a yardokat hívtam volna hanem valamelyik szintén színjózan ismerőst hogy jöjjön a traktorával segíteni, hogy aztán ő is beborulhasson. Így reggelre egész sok traktort be lehetett volna állítani az ároka.
Aztán ha kérdezik hogy miért, akkor megmondani hogy az ufók voltak...
És itt volt velük a Pataki is.

Címkék: idióták fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.20. 12:28:21

Imádom ahogyan írtok! Végignyihogtam:D

Bazsiahegyről 2008.10.20. 12:37:16

:D köszi még mindig ;)
süti beállítások módosítása