"Egy floridai férfi beperelt egy Pompano Beach-i sztriptízklubot, mert az előadás közben lerepült a táncosnő cipője, összetörte a vendég felett az üvegmenyezetet, aminek szilánkjai a cipővel együtt aláhullva 15 ezer dolláros kárt tettek a ruházatában és arcberendezésében, írja a South Florida Sun-Sentinel."

Úgyvan. Tehát nem azért mert az asszony esetleg leveri a vesénket. Hm... ez a csaj nagyon magasra tud rúgni ezekszerint :D Állva a nyakadba teszi a lábát :P De lehetett volna sokkal rosszabb is. Pl ha a tűsarok valakinek eltalálja a szilikonját. Csak annyit hallottak volna hogy "puff... csssssssssssssssssssssssz..."
Azért abba is érdekes belegondolni hogy 15 000 dolláros kár a ruházatban az hogy jött össze? Mibe járt ez a jóember? Az arcának meg úgysem árt ha ennyi pénze van. Akkor valszeg eddig sem a pofikájáért szerették. Viszont nem a pénztárcáját sz****pták.
Ennek az ürgének inkább javallanám a buzibárt! Ott nincs tűsarok... Csak óvatosan kell leülni, és ha szól a Y.M.C.A. nem suttogni a motoros fülébe tánc közben hogy milyen szép a bajsza...

Címkék: fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása