... a hasonló kezdetű cikkekről. Amióta elindítottuk a blogot kitüntetett figyelemmel kezelem az életmód, és női magazinokat, mert ott nagy kanállal szórják a szellemi mannát a hírfogyasztókra. "10 titok, amit a gesztenyéről tudni kell!" című sajtótermék kapcsán már nálam is elpattant valami, hogy ez most a józan ész határa, vagy csak egy vékony cérnaszál, ebbe most ne menjünk bele, de mindenkép írni kell róla. Na télrjünk vissza erre a fent említett dologra.
Milyen titkai lehetnek egy gesztenyének, vagy egyáltalán bármilyen növénynek. Jó-jó csendes fajta, de attól még nem titkolózó. A múltkor hasonló cikkbe futottam bele, csak az a petrezselyem titokzatos világába kalauzolta el a hírfogyasztó balga embert. El bírom képzelni, hogy vannak olyan deltoidfejű, agyonsokkolt droidikák, akik éjjel álmatlanul forgolódva bámulják a sarokban a pókot, hogy vajon milyen titkai lehetnek még a gesztenyének, a petrezselyemnek. Azoknak nem választ javasolnék, hanem muszájdzsekit és sok kedves ápolót. Ha ez mind megvan akkor meg elmélkedhet nyugodtan...

Címkék: idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása