Ismételten virslit főzök, mert nekem ez a heppem. Addig megint stimmel hogy fazékba raktam a virslit, és alákapcsoltam a Blitzkrieg fokozatot. De valami pattog... Nemtudom mi de pattog és idegesít. Lehet agyon kéne verni a virsliket idejekorán szívlapáttal hogy eszükbe se jusson feléledni... Suluj szerint az erős szó hogy én főzök, szerinte csak olvadásig hevítem a virslit. Ezt most megcáfolom, mert beállítottam a telefonomat hogy csörögjön :P Tehát észre fogom venni mikor kell levenni a platniról...
Intermezzo:
Most eszembejutott az egyik szilveszteri menü Didi barátnénknál. Ő is virslit főzött, természetesen szín józanul, egyáltalán nem ivott szeszt, ellenben pusztította mint egy kozákezred nyertes csata után. Kis idő múlva elkészült a virsli, és mi enni akartunk. Ez ilyen műanyag bélben volt ami nem igazából pattant szét. Mondjuk lehet nem volt éppen nyerő ötlet 50 virslit egyszerre megfőzni... A lényeg hogy ez sem volt jobb állapotban mint amiket én szoktam csinálni. Úgy nyomkodtuk ki a virslit a műbélből. Kb olyan látvány volt mint amikor rázúmolsz arra hogy hogy szarik egy kutya. De a virsli valahogy finom volt.
Egyedül a kutya nem akarta megenni, igaz neki mást is adtunk hozzá, sört, Dankó Pistát, abszinhtot, mustár, kecsapot, meg egy gyufát. Az eb megszagolta és elmenekült...
Intermezzo vége.
Közben ez a szar még mindig pattog, folyik ke belőle a sajt és még mindig nyers... Nemtudom mit csináljak vele meert félek hogy önálló életre kel mint a káposzta. Aztán ez bosszúból tuti betámadná a világot is. Nemtudom hogy hogy csinálná mert nemtudok egy virsli agyával gondolkodni, de az nem nyerő ha mindenki gatyájába beleugranak hogy azt higgyék beszartak.
Közben lassan kész a virsli... Imádkozzatok érettem! Na hol az a lapát...
Bazsi konyhája II.
2008.10.23. 11:57Címkék: ajánló kaja recept
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Mokuss 2008.10.23. 12:01:25
suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.23. 12:02:31
ez is megérne egy bejegyzést, hogyan harcoljunk a feltámadt kajákkal :-P
illetve hogyan kell virslit főzni
:P
suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.23. 12:05:12
Mokuss 2008.10.23. 12:06:59
Bazsiahegyről 2008.10.23. 16:10:44
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.23. 16:32:35
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.23. 16:37:10
Bazsi szeretném ha ezt bemagolnád! :)
Bazsiahegyről 2008.10.23. 16:49:44
Nem magolom be csakazésem :P
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.23. 16:54:55
biztos odaragad a párizsi?
Hány hetes volt a drága?
Bazsiahegyről 2008.10.23. 16:55:44
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.23. 17:00:25
Bluesrocker 2008.10.23. 17:06:13
Bazsiahegyről 2008.10.23. 17:06:45
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.23. 17:10:21
Én sem úgy dondoltam ,hogy tegye be a mikróba, és addig meséljen neki valami olyat,amitől felforr az agyvize!
De! ....lehet próbálkozni!:D
Bazsiahegyről 2008.10.23. 17:36:27
Bazsiahegyről 2008.10.23. 17:37:43
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.23. 17:45:25
csak még nem tudod!
Fgyu Bazsi ! Én is tudok főzni,sőt sütni is csak megdöglessz tőle!:D
Bazsiahegyről 2008.10.23. 17:46:28
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.23. 17:51:49
inkább mondanáma soroatgyilkosságot,egyszerre csak egyet,semmi kapkodás! no para!:D
Bazsiahegyről 2008.10.23. 17:53:45
Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.23. 17:58:30
szívét lelkét beleadom!
alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.24. 09:29:41
Bazsiahegyről 2008.10.24. 11:50:01
navajonki? 2008.10.24. 12:17:12