Cinema: Titanic I-II.

 2008.10.24. 20:49

Már az első rész is keserves volt... 4 óra tömény nyál, bár bevallom énis sírtam, amiért kínomban nem sikerült leharapnom a fejemet és még mindig nincs vége a filmnek. Az érzelmek olyan skáláját éltem meg amit elképzelni is nehéz. Szurkoltam! Szurkoltam hogy dugjanak már, szurkoltam hogy süllyedjen el a hajó, és szurkoltam hogy ne legyen ott Bruce Willis kimenteni őket. Aztán zokogtam hogy dugjanak már, zokogtam hogy süllyedjen el a hajó és zokogtam hogy nehogy ott legyen Bruce Willis megmenteni mindenkit.
Végigpergett előttem akkor még igencsak rövidke filmje... Remegve töröltem a nyálam a szívlapátomba amit már akkoris mindig magamnál tartottam. És még akkor Celine Dion is énekelni kezdett. Amikor felálltak a hajó orrára kedvem lett volna a két színészt hátbavágni a lapátommal hogy essenek át végre és legyen vége a filmnek.
Huhh de most közel a második rész :D Isten legyen velünk meg a hülyékkel akik megnéznék mer ugye ilyen is van... Youtube-os barangolásaim során találtam rá a trailerére a filmnek... Semmit nem fűzök hozzá azzal lelövöm a poént. Akit érdekel keressen rá, én már készülök a 3. részre amiben állítólag Yoda is szerepelni fog!

Címkék: ajánló web beteg fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matexe 2008.10.25. 00:13:26

Fake.. kb 40 filmből vágták össze:D amugy meg csak 2 éve van fent youtube-on.
süti beállítások módosítása