Nemi betegségek I.

 2008.10.24. 20:25

Szeretnék figyelmetekbe ajánalni egy súlyos nemi betegséget! Köldökminuszicitisz a neve. Szexuális érintkezéssel terjed a fiatalok között. Akkor is el lehet kapni hogyha óvszerrel védekeznek mert ugye még mindig ott a nyálcsere. A betegség nem halálos kimenetelű ám nagymértékű károsodásokat okoz! Az aktus után nemsokkal a lányok alhasi fájdalmat érezhetnek de valószínűbb a köldök tályán. Elkezd kipirosodni, majd kis idő múltán a köldök leesik. Csak egy vörös folt marad a helyén.
Következményei: akinek leesett a köldöke annak nem lehet soha többé gyereke még akkor sem ha a seggébe élveznek, vagy a hasára. De gyors kezeléssel még megelőzhető a baj, természetes ragasztóanyaggal (szurok, cement, teknokol) a leesett köldök visszahelyezhető hogy legalább a látszata megmaradjon.
Erről eszembejutott hogy általánosban a technikatanáromnak leesett a jobb szemöldöke. Le elém a padra... Ott valami megtört bennem és nemtudok őszinte mosollyal nézni egy szemöldökre sem. De az sem volt különb amikor szakközépben a biosztanárom vörös parókája félrecsúszott...
Szóval csak óvatosan a nemi aktussal!

Címkék: beteg hülyeség felvilágosítás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beeeee 2008.10.24. 22:33:04

most ez komoly? :D

Bazsiahegyről 2008.10.24. 22:58:15

ez komoly :D azért van itt :D

mokuss 2008.10.25. 00:37:33

basszus szét esnek az emberek ez valami lepra féle lehet nem?
süti beállítások módosítása