Mindannyiunk 3 kívánságos, pontos labdás bácsija ő. Sajnos túl sokat ment a TV-ben és ennek köszönhetően most több nemzedék nem képes szemében csillogással a pontos labdákra nézni. Inkább kiszúrnák őket baltával ne adj isten szívlapáttal. De kedves gyerekek ne a labdákat bántsátok hisz ők nem tehetnek erről... Ott a Tibibácsi. Na most de őszintén ám! Emelje fel a kezét az akinek teljesítette a kívánságát... Én hiába írtam neki anno hogy kérek egy nőt, vagy hozza el Magyarországra fellépni a Mardukot és az Immortalt. Nem tette meg, persze a nyomi Patakit elhozta mindenkinek, csak akkor épp ufok nem voltak vele.
És ahelyett hogy hagyott volna mást énekelni ő énekelt! Ugye tudjátok mit?
"Én a lemezlovas..." A mai napig a hideg futkos ettől a zenétől a hátamon. Szívem szerint egy szívlapátos kezelésben részesíteném aki megírta.
Viszont erősen él bennem a gyanú hogy ő egy földönkívüli és egy zombi házasságából született lény. Az arcszerkezete enyhén barázdált, mint az oszló zombiké. A zombi ágra utal még vizihullaszerűen puffadt arca is. Az ufo ágat erősíti hogy Pataki is volt a műsorában. (bennfentesek szerint amint meglátta Patakit egy Szia apa köszöntéssel fogadta, ugyanis Attis nagy sima fejét összekeverte az ufokéval)
Ha lehetne én most élnék a 3 kívánságommal!
1. Egy szívlapát
2. Legyen itt a barátnőm
3. Legyen örök téma a blognak

Címkék: vélemény ajánló web

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.10.27. 10:35:04

Lesz örök téma a blognak szerintem, mert a hülyék sohasem fognak elfogyni :)!

Bazsiahegyről 2008.10.27. 10:38:40

ettől félek énis igazából :D dédapa koromban is ide fogok irogatni a balfaszokról :P

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.27. 11:02:31


Mi már voltunk ilyen labdadobálós buliba. Gondoltuk elmegyünk, mi bajunk történhet... Valami iszonyat...nagyon sokat kellett inni, hogy elviselhető legyen. Az arcát konkrétan a darabos rántáshoz hasonlítanám:)

Bazsiahegyről 2008.10.27. 11:33:22

de nem mindegy milyen darabos rántás... kihányt vagy csak simán penészes

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.27. 12:48:33

még kölyök koromban elcibáltak egy három kívánság felvételére, bár sokmindenről nem tudok mert mi elvoltunk az aktuális bevásárló központban míg ment a felvétel, de így megúsztunk egy napot a suliban :-))
és 400 ft-ért megvettem a junkies káros az egészségre albumot ami még mindig meg van
süti beállítások módosítása