Orrdugulás ellen

 2008.10.27. 14:05

Balázs atya házi patikája kinyit, és rendel! Ez a betegségek időszaka, megfázás, influenza, tripper, vérfertőzés. Ezért jól vigyázzunk kit fogdosunk a buszon/villamoson/óvodában. Az óvodai fogdosást bűntetik a legjobban, mert nem elég hogy a yard bevisz, ha hozzányúlsz egy taknyos ovishoz (Hogy hívják a náthás ovist? Orfika...) garantált hogy te is elkapod a nyavajáját.
A megfázás gyakran jár orrdugulással ami ellen van pár orvosság. Példának okáért ittvan rögtön az a mentolos kúp alakú akármi amit szagolgatni kell és akkor nem lesz az orrod eldugulva... Na itt álljunk meg mert azt hiszem hogy valaki elfelejtett gondolkodni! Bedugult orral hogy szívjunk abból a cuccból? :D Így maximum akkor "dugul ki" az orr ha felszívod az agyadig a fikát. A második megoldás, a bányászd ki edd meg, de ez csak ovisoknak ajánlott, nekik is csak kecsappal. Marad még két megoldás amiről tudok, az egyik az ejakuláció, a másik a szarás. Mindkettőnél tágulnak az erek így könnyebb lélegezni :P Ha dupla hatást akarunk akkor pedig ejaukáljunk szart, vagy szarjunk g***it. Bár ez utóbbit nem javallom.
A tripper ellen penicilin, vagy kankó ajánlott, mindkettő garantáltan lenyomja.
A vérfertőzésre pedig szívlapát... és addig ütni amíg mozog.

Címkék: vélemény ajánló web beteg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.10.27. 15:56:41

Nem bírtam tovább és ismét írtam rólatok. :XD espresso.blog.hu/2008/10/27/agyhugyko_3

mokuss 2008.10.27. 18:56:54

az 9ovisokat nem molesztálom nem is nyulkálok hozzájuk ellenben a kis gimnazisták vonzanak az is pedofilling?:)

mokuss 2008.10.28. 17:06:09

jolvan no:)
de ugye ha lesittelnek akkor hoztok mákos kalácsba rejtet reszelöt?:)
süti beállítások módosítása