Picinyke levél az ebtartóknak

 2008.10.28. 20:07

Kedves kutyabarát fivéreim és nővéreim!

Alapvetően szép és jó dolog az ebtartás és mindennemű állat gondozása, nevelése dédelgetése. Felelősséget, szeretetet, gondoskodást tanulhat, aki ezzel él és ez igazán dícséretes.
Tulajdonképen civilizált emberként szeretek a járdán közlekedni, nem is szédülök rajta és kényelmesebb is mint a dzsindzsásba. Azon már meg sem lepődök, ha a járdán a sötétbe két hülyegyerek robog felém egy pöcsköszörű méretű robogóval, és úgy ülnek rajta mint majom a köszörűkövön, egye fene elnézem neki, majd feltekerednek a fára, ha nem majd segítünk.
De kérdem én egyszerű hernyótalpas jóhiszemű állampolgár, hogy mennyire nehéz elvonszolni az ebet, ne adj isten felszedni a járdára hullatott kutyagumit?
Nem csak azért mert undorító, hanem ha a sötétben valaki arra adja a búbánatos fejét, hogy arra menjen és mivel még nincs villogó tetejü szar könnyen beletrappolhat önhibáján kívül. Ezzel csak annyi a gond, hogy elég nehéz egy 46-os hernyútalpas bakancsból kiszedni, és emiatt egész úton szagolhatja az ember. A másik probléma ezzel az, hogy ha legközelebb feszültebb pillanatomban meglátom, hogy valaki ilyesmit művel, vagyis hagyja hogy legjobb barátja ilyet műveljen nem csak a kesernyés műanyag, gumi ízt fogja érezni, hanem az öleb ürülékét is, amikor a szájába lépek.
Gondolkozzatok el azon, hogy mennyivel könnyebb lehajolni azért a kutyaszarért, mintsem normális plasztikai sebészt találni, aki a hátsó fogaid mögül eltünteti a bakancsnyomot...

Címkék: vélemény örjöngés napi mocsok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokuss 2008.10.28. 20:17:17

igazad van énis ha sétáltataom a kutyámat ( Hajni) akkor a járda mellé az árokba csinálja a kakit nem hagyom hogy a járdára szarjon
itthol is meg vannak nevelve hogy csak a szomszéd keritéséhez szarhatnak jah és ha sikerülne megoldani akkor a szomszédba szaratnám öket:)

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.28. 20:26:34

vagy a szomszédra :-)) de az még több nevelést igényel :P

mokuss 2008.10.28. 21:22:01

igen de sezrintem akkor énis repülnék ugyanis a szomszéd a fönököm is hehe

Billabong 2008.10.29. 00:00:18

"dzsindzsásba"
hát ezt a szót se láttam még leírva sztem:D
de már sokat röhögtek rajtam mikor esetleg kimondtam ezt a szót :P XD

suluj_akilustabelépni · http://agyhugyko.blog.hu 2008.10.29. 07:02:56

majdnem olyan szép szó mint a susernyákos vagy dzsumbuj

Pimp 2008.10.29. 12:48:52

Nem is tudom miről beszéltek pedig nincs is szebb mint mikor a 13. kerben egy kellemes ebéd után az ember a járdát szemezgetve végig tanulmányozhatja az ebek emésztési képességeit és különböző gyomorbajait.
Arról nem is beszélve hogy remek sportolási lehetőséget ad mint egy akadályverseny a kupackák kerülgetése.Ja és egy remek nyáresti zápor után a harmadik emeletig terjengő szag pedig kifelyezetten családiassá, otthonossá varázsolja a környéket.

Fiorentina 2008.10.30. 06:28:49

Nekem két kutyám van, egy staffordshire meg egy bull terrier, de mindkettő be van nevelve, hogy csak akkor szarhat, ha kiérünk a tóhoz. Vagy otthon a kertben. De ha mindenesetre viszek magammal nagy csomó papírzsepit, hátha fel kell szedni. Mindenkinek így kéne. De miért van az, ha meglátják a kutyáimat, mindenki beparázik?!? :XDDDDDDD

suluj_akilustabelépni · http://agyhugyko.blog.hu 2008.10.30. 08:03:20

talán mert emberevő fejük van :-)

Fiorentina 2008.10.30. 09:19:55

Nem is igaz, a legaranyosabb kutyák a világon! Imádják a gyerekeket is (nem, nem megenni). :D

mokuss 2008.10.30. 18:51:37

nekem tacskom van xD buta mint a föld de azért tudja ki a gazdi :D
süti beállítások módosítása