A szomorú szamuráj leszámol

 2008.10.29. 08:12

"Kozsó úgy érzi, veszélynek teszi ki magát azzal, hogy elutazik a Sztárok a fejükre esnek című műsor forgatási helyszínére, ezért a biztonság kedvéért megírta a végrendeletét. Az énekes a TV2 Aktív című műsorában beszélt arról, alapvetően ha le kell győznie az oroszlánokat, akkor legyőzi, és ha elefántok közé kell feküdnie, azt is megteszi, de a repüléstől oly mértékben fél, hogy jobbnak látta, ha gondoskodik ingóságairól. Mint elmondta, a vagyonát a szülei, a kedvese és a lánya öröklik majd, ha vele bármi történne az afrikai expedíció alatt."

Magát teszi ki veszélynek? És velünk mi van? Az a sok évi megrázkódtatás amit ő nyújtott a különféle bandáival és dalaival a gyanútlan közönségnek? Velünk mi van? Rendben írjon végrendeletet de sírva kérem ne valami új fiúbandát vagy a hajtincsét hagyja az országra...
Ez meg hogy oroszlánokat legyőzi? Nevetséges... Az oroszlán csak azért nem eszi meg van ízlése! Nekünk is megtínítják gyerekkorunkban hogy akármit nem vehetünk a szánkba. Az elefántok közé fekvésről sem vélekedek másképp, de ha már megteszi akkor akár meg is ujjazhatná egy... És amitől padlót fog a józan ész az az hogy polgárháborús övezet mit neki, éhes oroszlánok nem érdeklik, elefántok kismiskák a szomorú szamurájnak mert szája egyetlen villanásával felhenteli őket! Én mondjuk nem a repüéstől félnék ha a bantu ulumbulu törzs arra készülne hogy "megdugni fehérember mert kívánni husi..."
Úristen csak most olvasom... Kozsónak van lánya. Bazsi a hegyről itt most nyel egyet és csendben marad...

Címkék: ajánló tv beteg fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokuss 2008.10.29. 17:13:34

mé kozso nem homokos annyi homokos bandát hozott már össze tuti hogy közbe ö is nyelt egykét faszt
süti beállítások módosítása