Műsroszerkesztők fákkáp!!!

 2008.10.31. 21:40

Fekete Dákó Pákó a meglepetésszereplő a Celeb vagyok ments ki innen című műsorban, olvasható minden magára valamit is adó hírportálon. Kezdem azt hinni, hogy most már tényleg lamantinok hordják össze a műsorötleteket a TV-nél. De azok közül is a hülyébbek. Hofi bácsi szavaival élve: nincs olyan műsor, ami azokat is érdekli, akik időben elvégezték a nyolc általánost?
Hát nincs. Mi lesz a következő lépés? Kiszel Tünde, Annácska, Pákó, Győzika és a többiek szellemi vetélkedőben mérik össze tudásukat a Napsugár óvoda középső csoportos növendékeivel. Kiélezett, komoly küzdelem, kik kerülnek ki győztesen?
Tuti kellemetlenebb lenne, mint egy rektális lázmérés.
Inkább nézném az amőbák, vagy a növények szexuális szokásairól szóló realityt...
Kedves műsroszerkesztők fákkáp!!!

Címkék: napi mocsok bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.31. 22:30:57

wehhehehehh....de milyen "bátor" vót a lelkem...patkányok halálra rágták, kígyótól összeszarta magát...de azért hősiesen helytállt, ha csótányt és egyéb apróságokat kellett szájbakapnia....hihihi :DDDDDDD
A liszttől meg kifehéredett, most mondjátok, hogy nincsenek csodák!! :))

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.01. 07:57:58

Azt se bánnám, ha megenné a társait, egy évig erről cikkeznének

Fiorentina 2008.11.03. 06:58:17

Én is erről a szarról írtam pénteken a blogomban, látszik, hogy sok embernél kiverte a biztosítékot. Már normálisan nem is lehet tv-t nézni basszus.
süti beállítások módosítása